Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 20174 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1200 on: December 17, 2018, 11:13:34 PM »
Rumunjska je uvela novinu u brzom čišćenju igrališta

Velika ideja, su ujedinjeni komentari iz cijelog svijeta. Na utakmici između Concordie i Politehnike, snijeg je padao tijekom utakmice. U poluvremenu nije bilo puno vremena za čišćenje prije drugog dijela. Automobil je vukao ogromnu četku na igralištu i za nekoliko minuta, cijeli je teren bio bez snijega, tako da se utakmica mogla glatko nastaviti. Domačoj momčadi super priprema terena nije pomogla, izgubili su utakmicu čak 6:3.

You are not allowed to view links. Register or Login

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1201 on: December 19, 2018, 04:19:27 PM »
Solskjaer je novi trener Man Uniteda

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Manchester United izašao je službenom informacijom da je novi trener crvenih vragova Ole Gunnar Solskjaer i vodit će momčad do kraja ove sezone, a tko zna, možda dobije i višegodišnji ugovor.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1202 on: December 20, 2018, 10:16:00 AM »
Zlatan Ibrahimović potpisao novi ugovor za LA Galaxy

You are not allowed to view links. Register or Login 37-godišnji Zlatan Ibrahimović koji se pridružio Galaxy-u u ožujku i uspješno igrao u prvoj sezoni u SAD-u, postizavši 22 gola u 27 nastupa, potpisao je novi ugovor s LA Galaxy-om. Bio je imenovan LA Galaxy nogometašem godine.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1203 on: December 23, 2018, 08:37:21 PM »
Jeison Murillo u Barceloni

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelona i Valencia CF postigle su dogovor o transferu središnjeg braniča Jeisona Murilla na posudbu za ostatak sezone 2018/19. Ugovor uključuje kupnju vrijednu 25 milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1204 on: December 23, 2018, 08:51:46 PM »
Peter Bosz novi trener Bayera iz Leverkusena

You are not allowed to view links. Register or Login U suvremenom nogometu nije nikakvo iznenađenje da trener dobije otkaz. Nesvakidašnji otkaz nakon četiri pobjede u proteklih pet susreta. Njemački Bild doznaje kako je 47-godišnji stručnjak Heiku Herrlich dobio otkaz zbog ''taktičkih nedostataka, problema u svlačionici te zanemarivanja mladih". Zamijenit će ga Peter Bosz.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1205 on: December 27, 2018, 11:11:02 PM »
Reinier u Realu Madrid?

You are not allowed to view links. Register or Login Real Madrid pokazao je interes za veznjaka brazilskog mladog tima "Flamengo" Reinier Jesus Christus Carvalha, prenosi AS. Prema izvoru, Royal Club spreman je platiti 70 milijuna eura za 16-godišnjeg Brazilca. Ostali kandidati za Reiniera nazivaju se Manchester City, Liverpool, Juventus i Roma.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1206 on: January 02, 2019, 04:13:27 PM »
Pulišić potpisao za Chelsea

You are not allowed to view links. Register or Login Nogometaš hrvatskog podrijetla, 20-godišnji Christian Pulišić novi je igrač londonskog premirligaša Chelsea, ali će do kraja sezone ostati na posudbi u redovima Borussije Dortmund. Chelsea će Borussiji za mladog krilnog igrača platiti 64 milijuna eura odštete, a Pulišić će se 'Bluesima' priključiti na kraju ove sezone. Pulišićev je djed Hrvat, međutim Christian je odbio nastupati za hrvatsku vrstu i odabrao je SAD. Dosad je za američku vrstu odigrao 23 utakmice postigavši devet golova.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1207 on: January 03, 2019, 08:30:39 PM »
Keylor Navas produžio ugovor s Realom

You are not allowed to view links. Register or Login 32-godišnji Kostarikanski golman Keylor Navas je donio veoma iznenađujuću odluku, te je produžio ugovor s Real Madridom do 2021. godine. Bio je na meti nekoliko evropskih klubova i očekivao se njegov odlazak iz Madrida s obzirom da je Thibaut Courtois prvi izbor. Godišnje će zarađivati 5 miliona eura, dodaje španski list Marca.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1208 on: January 05, 2019, 11:14:56 AM »
Rabiot će u Barci po sezoni zarađivati deset miliona eura

You are not allowed to view links. Register or Login Francuski mediji jutros su objavili da su Rabiot i Barcelona dogovorili sve, te da će ovaj veznjak od ljeta nositi dres katalonskog kluba. Rabiot od početka januara ima pravo da pregovara s klubovima van Francuske i nije krio da je Barcelona njegova prva želja. Prema pisanju uglednih medija u Španiji i Francuskoj ovaj 23-godišnji veznjak dogovorio je s Barcelonom saradnju na pet godina. Rabiot će u Barci godišnje zarađivati deset miliona eura, a isti iznos će dobiti kada potpiše ugovor kao bonus za odluku da dođe na Camp Nou.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1209 on: January 07, 2019, 01:34:59 PM »
Diaz sutra potpisuje ugovor sa Realom

You are not allowed to view links. Register or Login Real Madrid je putem zvanične web stranice saopštio da je postignut dogovor o dovođenju prvog pojačanja u januarskom prelaznom roku. Brahim Diaz će sa Real Madridom potpisati šestoipogodišnji ugovor, koji ističe 30. juna 2025. godine. Finansijski detalji nisu zvanično objavljeni, ali špekuliše se da će Kraljevi za usluge ovog veznjaka platiti Cityju 15 miliona funti. Brahim Diaz je sa Manchester Cityjem imao ugovor do kraja sezone kojeg nije želio produžiti, pa je stoga Real Madrid dobio vrlo talentovanog nogometaša ispod realne cijene. Real Madrid je dodao da je ljekarski pregled Brahima Diaza zakazan  za danas, te da je zvanično predstavljanje medijima zakazano za 13:30 sati.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1210 on: January 07, 2019, 08:11:48 PM »
Villarreal se pojačao

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Villarreal i Leicester su danas potvrdili transfer 30-godišnjeg Vicentea Iborre koji je potpisao ugovor sa "Žutom podmornicom" do 2023. godine. Koliko je Leicester zaradio od njegovog transfera, špekuliše se o cifri 10 miliona eura. Prije dolaska u Leicester nastupao je za Sevillu i Levante, a za pomenute španske ekipe je upisao ukupno 350 nastupa.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1211 on: January 07, 2019, 08:26:29 PM »
Problem za Atletico

You are not allowed to view links. Register or Login  Di Marzio, vrlo cijenjeni nogometni novinar u Sky Sport Italia, izvijestio je kako će Diego Godin iz Atletico Madrida na kraju sezone preseliti u Inter. Šok i nevjerica. Tako bi se u najkraćem mogla objasniti situacija u redovima Atletico Madrida nakon pomalo iznenađujuće objave Diega Godina kako ne namjerava potpisati novi ugovor. Aktualni mu završava na kraju sezone i kapetan Atletica definitivno odlazi iz Madrida! Godin se našao uvrijeđenim nakon što su mu čelnici kluba ponudili novi ugovor prema kojemu je trebao zarađivati 'samo' tri milijuna eura po sezoni. Odlazi u Italiju kao slobodan igrač, a Inter mu je ponudio dvogodišnji ugovor i zaradu od 4.5 milijuna eura po sezoni plus bonusi. Tako bi ukupna godišnja zarada sjajnog urugvajskog braniča mogla dosegnuti i šest milijuna eura! Navodno je s Interom već i potpisao predugovor.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1212 on: January 08, 2019, 12:49:39 PM »
Fabregas odlazi u Monaco

You are not allowed to view links. Register or Login Španjolski veznjak, 31-godišnji Cesc Fabregas odigrao je u subotu posljednju utakmicu za Chelsea, a karijeru će nastaviti u Monacu. U dresu Chelseaja osvojio je četiri trofeja pri čemu i dva naslova prvaka (2015, 2017), a prije Chelseaja tri godine je igrao za Barcelonu, a osam za Arsenal.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1213 on: January 09, 2019, 06:01:53 PM »
Benjamin Pavard u Bayernu München

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Sportski direktor Bayerna München Hasan Salihamidžić izjavio je kako je 22-godišni Benjamin Pavard iz Stuttgarta potpisao petogodišnji ugovor sa Bayernom, a izvješća ukazuju kako su strane Bundeslige dogovorile naknadu za prijenos od oko 35 milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1214 on: January 10, 2019, 01:30:47 PM »
Aaron Ramsey ide u Juventus

You are not allowed to view links. Register or Login 28-godišnji veznjak Aaron Ramsey dogovorio je petogodišnji ugovor s Juventusom vrijedan 36 milijuna funti i pridružit će se talijanskim prvacima na slobodnom transferu na kraju sezone. Ramseyju će biti isplaćeno oko 140.000 funti tjedno (7.2 milijuna funti po sezoni), što ga čini drugim po visini zarađenog u Juventusu iza Cristiana Ronalda, ali ispred Paula Dybale i Douglasa Coste.