Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 20095 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1230 on: January 22, 2019, 11:41:08 PM »
Ilaix Moriba ostaje u Barci

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelonino čudo od djeteta, 16-godišnji branič Ilaix Moriba odlučio je produljiti vjernost matičnom klubu za još tri godine, odbio je ponude Juventusa, Cityja i Chelseaja.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1231 on: January 22, 2019, 11:46:07 PM »
Iyayi Belive Atiemwen u Dinamu

You are not allowed to view links. Register or Login Nešto manje od godinu dana nakon što je došao u Veliku Goricu, 22-godišnji Iyayi Belive Atiemwen je odlučio karijeru nastaviti u redovima GNK Dinama, s čime se složilo i vodstvo kluba. Potpisao je petogodišnji ugovor, a transfer prema neslužbenim informacijama iznosi do tri milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1232 on: January 22, 2019, 11:52:37 PM »
Tibor Halilović potpisao za Rijeku

You are not allowed to view links. Register or Login Rijeka je dovela 23-godišnjeg Tibora Halilovića, rođaka Alena Halilovića. Halilović je u Rijeku stigao kao slobodan igrač iz Wisle Krakow i nakon što je u utorak odradio liječnički pregled potpisao je ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1233 on: January 23, 2019, 03:20:59 PM »
Nizozemac na Nou Campu

You are not allowed to view links. Register or Login Prema navodima nizozemskih medija, 21-godišnji De Jong, veznjak Ajaxa je prihvatio ponudu Barcelone i od ljeta će obući dres katalonskog velikana. Za njegove usluge platit će 90 miliona eura, te su nadmašili ponudu francuskog prvaka  PSG-a od 75 miliona eura. Mladi veznjak je imao dileme oko prelaska na Nou Camp. Nije želio da sjedi na klupi, prepao se malo i konkurencije, ali ga je rukovodstvo Barcelone uvjerilo da na kraju ipak potpiše za njih.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1234 on: January 24, 2019, 02:26:12 PM »
Mario Balotelli prešao iz Nice u Marseille

You are not allowed to view links. Register or Login Balotelli je prešao u Marseille kao slobodan igrač. U saopćenju francuskog kluba se navodi da su s 28-godišnjim Balotellijem postigli dogovor o saradnji do kraja sezone. U dosadašnjoj karijeri je igrao za Lumezzane, Inter, Manchester City, Milan, Liverpool i Nicu. U dresu reprezentacije Italije je odigrao 36 mečeva i postigao 14 golova. Na Velodromeu je Balotelli službeno predstavljen, zauzeo je dres s brojem devet.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1235 on: January 24, 2019, 02:37:15 PM »
Higuain u Chelseaju

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Chelsea je službeno objavio da je doveo Gonzala Higuaina na posudbu iz Juventusa do kraja sezone. Argentinac je ove sezone bio na posudbi u Milanu, ali je taj ugovor raskinut i potpisan je novi prema kojem Chelsea ima opciju posudbe na još jednu sezonu za 18 miliona eura ili za otkup Higuainova ugovora za 36 miliona eura, koje može platiti kroz sljedeće dvije sezone. Sezonu ranije u Juventusu zabio je 23 gola u 50 utakmica koji ga više ne treba nakon dolaska Cristiana Ronalda. Argentinac je u karijeri igrao još za River, Real i Napoli.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1236 on: January 24, 2019, 02:47:04 PM »
Moanes Dabbur od ljeta u Andaluziji

You are not allowed to view links. Register or Login Sevilla je ove zime već dovela dva pojačanja, Munira El Haddadija iz Barcelone i mladog štopera Maximiliana Wobera iz Ajaxa. Na zvaničnoj stranici Seville je potvrđeno da je realizovan transfer Moanesa Dabbura (ljevo) iz RB Salzburga. Dabbur je potpisao ugovor sa Sevillom koji će trajati do ljeta 2023. godine, ali će on ostati u Salzburgu do kraja tekuće sezone, te će se svom novom klubu pridružiti 1. juna. Transfer oko 15 milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1237 on: January 25, 2019, 09:37:28 AM »
Todibo u Barceloni

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Barcelona je u svoje redove dovela i četvrtog Francuza. Nakon Umtitija, Lengleta i Dembelea, novi igrač 'blaugrane' postao je 19-godišnji talentirani stoper Jean-Clair Todibo koji stiže iz Toulousea.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1238 on: January 25, 2019, 07:31:19 PM »
Obečanje De Jongu – odlaze Rakitić, Denis Suarez, Rafinha ?

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelona je napokon okončala sagu zvanu Frenkie De Jong. U transferu vrijednom 76 milijuna eura, koji se može popeti do 86 milijuna s kasnijim bonusima.  Kako prenosi katalonski Sport, uprava Blaugrane obećala je Nizozemcu da će se klub riješiti trojice igrača koji trenutno drže njegovu poziciju. Najsigurniji odlazak je Denisa Suareza, tu je i Rafinha Alcantara koji dobiva minutažu na kapaljku, Rakitić je igrač po ukusu trenera Valverdea, ali u klubu osjećaju kako je sada „posljednji trenutak za unovčiti neumornog veznjaka koji još ima nekoliko godina karijere na najvišem nivou ispred sebe“, u ožujku će napuniti 31 godinu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1239 on: January 26, 2019, 10:32:16 AM »
Piatek u Milanu

You are not allowed to view links. Register or Login Poljski golgeter, 23-godišnji Krzysztof Piatek i službeno je stigao u redove Milana. 'Rossonerima' je vjernost obećao do ljeta 2023. godine. Piatek se odlično snašao u talijanskom nogometu, u jesenskom dijelu sezone je u dresu Genoe zabio 19 golova na 21 utakmici u Kupu i prvenstvu Italije. U vrhu napada zamijenit će Gonzala Higuaina koji je otišao u Chelsea, a Genoi će pripasti nešto više od 36 milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1240 on: January 28, 2019, 01:20:40 PM »
Bakary Sako do kraja sezone

You are not allowed to view links. Register or Login 30-godišnji napadač Bakary Sako do kraja sezone nosit će dres Crystal Palacea. Malijac je već sakupio 50 nastupa u dresu "kristalne palače" i ovo će mu biti drugi mandat, a prvi dio sezone proveo je u WBA-u.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1241 on: January 28, 2019, 01:27:24 PM »
Sportingu 5 milijuna eura

You are not allowed to view links. Register or Login Portugalski klub Sporting inkasirat će 5 milijuna eura od Barcelone jer je Nelson Semedo odigrao 50. utakmicu za Katalonce.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1242 on: January 28, 2019, 01:31:28 PM »
Vujadin Savić ostaje u Zvijezdi

You are not allowed to view links. Register or Login 28-godišnji Savić, koji je dijete Crvene Zvijezde i sin legendarnog Dušana "Duleta" Savića produžio je vjernost i parafirao novi ugovor u trajanju od tri i po godine sa svojim klubom. Savić je u Zvijezdu stigao 2017. godine. Sedam je godina proveo u inozemstvu, bio je u Bordeauxu, Dinamu iz Dresdena, Arminiji iz Bielefelda, Watfordu i Sheriffu iz Tiraspola.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1243 on: January 28, 2019, 01:35:04 PM »
Konyaspor i Nejc Skubic s novim ugovorom

You are not allowed to view links. Register or Login Turski prvoligaš Konyaspor formalizirao je ugovor s braničem Nejcem Skubicem, koji je jedan od nosioca igre u turskom klubu. Skubic, također prvi izbor na desnoj strani slovenske reprezentacije, potpisao je novi ugovor do 2022. godine. U to vrijeme, Skubic će imati 33 godine, što znači da je najvjerojatnije potpisao najbolji ugovor u karijeri. Sa ispunjenim kriterijima za plačanje bonusa može dobiti godišnje do milijun eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1244 on: January 30, 2019, 11:10:56 AM »
Jese Rodriguez u Betisu

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Betis je potvrdio dovođenje Jesea Rodrigueza na pozajmicu. Dijete Reala je 2016. prešlo u PSG za 25 milijuna eura, ali tamo nije uspio te mu je ovo već treća posudba.