Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 20267 times)

0 Members and 40 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1695 on: August 17, 2019, 09:50:40 AM »
Edin Džeko u Romi do 2022.

You are not allowed to view links. Register or Login 33-godišnji Edin Džeko produžio je ugovor s Romom do 30. juna 2022. godine i tako prekinuo sve špekulacije o nastavku karijere. Džeko je u Romu došao u ljeto 2015. godine. U četiri odigrane sezone postigao je 87 golova u 179 nastupa. Džeko je također strijelac i više od 50 golova za reprezentaciju BiH.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1696 on: August 19, 2019, 09:32:48 PM »
Coutinho novi igrač Bayerna

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Bayern i Barcelona su zvanično potvrdili transfer Phillipea Coutinha. 27-godišnjak je stigao u Bayern na posudbu. Posudba je dogovorena na jednu sezonu, a dogovor uključuje i opciju otkupa ugovora. Bayern će platiti Barceloni 8,5 miliona eura za jednogodišnju posudbu, a ukoliko poželi otkupiti Brazilca, morat će izdvojiti još 120 miliona eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1697 on: August 19, 2019, 09:35:33 PM »
Mario Balotelli potpisao za Bresciu

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login 29-godišnji napadač Mario Balotelli vraća se u Italiju prvi puta nakon 2016., kada je otišao u Nicu i potom u Olympique Marseille. Nakon isteka ugovora s posljednjim klubom za kojeg je nastupao, Marseille, Balotelli nije htio potpisati daljnju suradnju, tako da u Italiju stiže kao slobodan igrač. Igrao je za Lumezzane, Inter Milan, Manchester City, Milan, Liverpool, još jednom Milan, Nice, Marseille i sada još za Bresciu, provincija u kojoj je proveo djetinjske godine. Mario Balotelli potpisao je za Bresciu višegodišnji ugovor prema kojemu će zarađivati fiksni godišnji iznos od 1,5 miliona eura uz brojne bonuse.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1698 on: August 19, 2019, 09:37:28 PM »
Michael Cuisance u Bayernu

You are not allowed to view links. Register or Login Mladi, 20-godišnji francuski reprezentativac Michael Cuisance potpisao je petogodišnji ugovor s Bayernom iz Munchena. Stiže iz Borussije Moenchengladbach gdje je prošle sezone izabran za najboljeg igrača. Bayern je platio 10 miliona eura za Michaela Cuisancea koji igra većinom na poziciji centralnog veznog. U redove Borussije stigao je 2017. iz AS Nancyja.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1699 on: August 19, 2019, 10:02:54 PM »
Hrvoje Milić potpisao za Esteghlal

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login 30-godišnji lijevi branič Hrvoje Milić je nakon pola sezone u Crotoneu, pronašao novi angažman. Potpisao je dvogodišnji ugovor s jednim od najvećih iranskih klubova FC Esteghlal.  U svojoj karijeri je promijenio popriličan broj klubova, osim za Hajduk i Crotone, igrao je još za Djurgarden, Istru, Rostov, Fiorentinu, Olympiacos, Napoli i ima nekoliko nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1700 on: August 20, 2019, 09:59:32 AM »
Mateo Garcia je novo krilo Crvene zvezde

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login  Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje, u svojim redovima ima sada 22-godišnjeg argentinskog krilnog igrača Matea Garciu. Isplaćeno je 2,2 miliona eura odštete španjolskom drugoligašu Las Palmasu. Garcia je na posudbi blistao u grčkom prvenstvu prošle sezone u majici Arisa, postigavši 10 golova u 30 utakmica, dok je prethodno igrao isto na posudbi za Osasunu i Alkorkon.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1701 on: August 20, 2019, 10:15:46 AM »
Stefan Lichtsteiner u majici Augsburga

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login  Desni bek Stefan Lichtsteiner ipak neće završiti karijeru kako se najavljivalo. Nekadašnji švajcarski reprezentativac je prošlu sezonu proveo u Arsenalu, u kojem nije imao zapaženu minutažu, pa je Švajcarac rekao da će napustiti Arsenal i završiti igračku karijeru. Nakon isteka ugovora s londonskim Arsenalom, 35-godišnji Lichtsteiner prvi put u karijeri nastupit će u Njemačkoj, u majici Augsburga s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1702 on: August 20, 2019, 10:18:38 AM »
Bibras Natcho seli u Srbiju

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login 31-godišnji izraelski veznjak Bibras Natcho, seli u Partizan nakon što mu istekne ugovor s grčkim Olympiacosom. Natcho se smatra jednim od najboljih izraelskih nogometaša posljednjeg desetljeća, veliki trag je ostavio u klubovima kao što su Rubin Kazan, PAOK i CSKA Moskva. Za reprezentaciju Izraela odigrao je čak 60 utakmica.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1703 on: August 21, 2019, 10:16:10 AM »
Slimani na posudbi

You are not allowed to view links. Register or Login 31-godišnji reprezentativac Alžira Islam Slimani, koji je pod ugovorom s engleskim prvoligašem Leicesterom, posuđen je na jednu sezonu Monacu, a francuski prvoligaš ima mogućnost otkupa ugovora. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u turskom Fenerbahceu, gdje se alžirski napadač nije proslavio. U reprezentaciji Alžira je skupio 63 nastupa te postigao 27 golova.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1704 on: August 21, 2019, 10:19:38 AM »
Marko Pajač ponovno na posudbi

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login 26-godišnji lijevi bočni Marko Pajač i službeno je novi član Genoe nakon što je stavio potpis na ugovor s ovim klubom. U Genou dolazi iz Cagliarija na jednogodišnju posudbu. Nakon isteka posudbe, Genoa će imati opciju otkupa ugovora za 2.5 miliona eura. U talijanskom je nogometu od 2016. godine kada je stigao u Cagliari, ali uglavnom je provodio vrijeme na posudbama igrajući za Benevento, Perugiju, Empoli i sada Genou.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1705 on: August 21, 2019, 10:21:55 AM »
Nije se dugo zadržao u Koprivnici

You are not allowed to view links. Register or Login Slaven Belupo je objavio kako je raskinuta suradnja s Darijom Čanađijom koji je ekspresno pronašao novi klub. Bivši igrač Rijeke nije se dugo zadržao u Koprivnici. Ove sezone Ćanađija nije bio zadovoljan sa svojim statusom zbog čega je završio u B ekipi. Dosadašnji veznjak Slaven Belupa preselio je u Goricu stavivši potpis na dvogodišnji ugovor s klubom.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1706 on: August 22, 2019, 02:18:32 PM »
Tin Jedvaj iz Leverkusena u Augsburg

You are not allowed to view links. Register or Login Hrvatski nogometni reprezentativac 23-godišnji Tin Jedvaj novi je član njemačkog prvoligaša Augsburga. Jedvaj je u Augsburg došao iz Bayer Leverkusena na jednogodišnju posudbu, do 30. lipnja 2020. Tin Jedvaj će u Augsburgu nositi dres s brojem 18. Karijeru je počeo u Dinamu otkuda 2013. godine odlazi u Romu. Iz Rome 2014. najprije odlazi na jednogodišnju posudbu u Bayer s kojim onda 2015. potpisuje ugovor na pet i pol godina.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1707 on: August 22, 2019, 02:29:00 PM »
Novi napadač Trabzonspora

You are not allowed to view links. Register or Login Nakon što je napustio Liverpool po isteku ugovora na kraju prošle sezone, napadač Daniel Sturridge potpisao je trogodišnji ugovor s Trabzonsporom. Postojao je interes za napadačem iz europskih i američkih klubova, no naposljetku se odlučio za turski klub. 29-godišnjak nije se uspio nametnuti treneru Jurgenu Kloppu i pronaći svoje mjesto pokraj napadačkog trojca Salah-Firmino-Mane.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1708 on: August 22, 2019, 02:38:32 PM »
Franck Ribery otišao u Italiju

You are not allowed to view links. Register or Login Nakon što je na kraju prošle sezone, po isteku ugovora, napustio Bayern Munchen nakon dugih 12 godina, Franck Ribery ima novi klub. 36-godišnji Francuz kao slobodan igrač karijeru nastavlja u Fiorentini. Dvogodišnji ugovor s Fiorentinom će mu osigurati četiri miliona eura godišnje plus bonuse od 500 tisuća eura za obje sezone.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1709 on: August 22, 2019, 02:46:02 PM »
Plantak potpisao za Celje

You are not allowed to view links. Register or Login Karlo Plantak novi je igrač slovenskog prvoligaša Celja za koji je potpisao ugovor do konca lipnja 2021. godine. Plantak je u Slaven Belupo prešao u zimskom prijelaznom roku iz Dinamove druge ekipe, ali nije se izborio za standardnog igrača. Odlučio je potražiti sreću u Sloveniji koja se mnogo puta već pokazala kao odlična sredina za afirmaciju mladih igrača. 21-godišnji veznjak je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa Slaven Belupom i postao slobodan igrač.