Filmovi !!!!

Started by benito22, November 28, 2010, 04:02:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

benito22

opet ja,upalio sam bs player i radi film i titlove ali mi se cini da nesto nije u redu za titlove,navest cu vam primjer evo ovako ide film kaze djecak (oprostite,idem wc)ne javlja se titlove tek kad je djecak gleda kino i to kaze titlove (oprostite,idem wc) eto kasni za 50 sek ili 1 min!!!!!!  P.S molim pogledaj prije moja posta o video (at 06:48:12 PM)  
 (pozz) (pozz)

digitv

skini drugi titl posto ti taj titl nije ok. Imas titlove na http://titlovi.net

savan

Ako si skinuo titl a i dalje prevod nije uskladjen to ti je malo teze uraditi ako nisi to nikad radio. Skini -->subtitle workshop ucitaj titl, selektuj ceo prevod, idi na tools (ne mogu ti sad tacno reci gde je to davno sam to radio, uglavnom imas alat za pomeranje pocetka i kraja) pa uskladi sam vremena tako sto ces pomerati komplet vremena subtitla u globalu "nikako jedno po jedno" naspram prve reci koja se izgovori u filmu. Znaci moras da propratis u plejeru u kom vremenu je prva rec i u kom vremenu je poslednja rec i naspram toga pomeras vremena u worksopu dok ti se ne poklopi vreme pocetka i kraja kako treba

benito22

uzeo sam subtitle workshop i otvaram ali samo se cuje ton bez slike!!!!! connie_13

savan

Koristi plejer koji koristis da vidis kad je pocetak prve reci i kad je pocetak poslednje reci (ne plejer u workshopu, mislim da on ne radi) u filmu i naspram toga pomeraj komplet vreme u workshopu dok ne dobijes uskladjeno vreme

benito22

imas pravo ipak je teskooooo!!!!!
 (pozz) (pozz)