Fausto - Help (Potrazi Pomos Oko Fausto)

Started by bordan, December 04, 2009, 10:37:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bordan

Write for Help Hire (Za Pomos postavite pitanja ovdje)

posmatrac

hajde druze pomagaj gdje unjeti kljuc, gdje naci kljuc malo detaljnije jeli mora reciver biti spojen sa antenom i tak...

mehki

kad ubaciÅ¡ ključeve preko fausta jel mora resiver i dalje biti prikopčan na komp. i net

timesurfer

dakle dok kod gledaÅ¡ morati kompa biti uključen
You won't be bitten by botun, I like it

bordan

znaci kompjuter mora biti ukjucen celo vreme dok gledas
ako gledas kanale pre emulatora Digi/Canal Nl .... Ne mora net da bude ukjucen (Pc mora)

a ako koristis chering onda pc+ net mora da bude ukjucen svo vreme.

golub

Interesuje me kako mogu Fausto povezati kao server za Skystar2? Ovaj deo mi je jasan ubacivanje kljuceva i pokretanje recimo newcamd servera, ali me interesuje kojim plugginom se gleda na skystaru

Hvala

mario83

pozzz pozzz pozdrav svima zanima me znaali tko kako unjet cs u fausto dobio sam 2 c linije ali neznam nastimat

mario83

*31* znam kako fausto radi ali c liniju neznam ubacit ima kako key ubacit ali za c liniu necidim nis

neso_b

Je li neko probao CS da gleda preko Fausta duzi vremenski period. Ja sam probao na Yumatu MX+ i IQ i na oba mi se veza između resivera i kompjutera gubi u nepravilnim vremenskim intervalima.
Probao sam ukucavati timeout 30000 ali opet ista stvar!

neso_b

Ja nisam uspio da ga natjeram da radi bez prekida a pokuÅ¡ao sam sve načine!
Ima li još neko da je probao i da mu radi dobro, možda je nešto do com-porta na kompjuteru mada sam ja probao sa dva kompjutera.
Kome radi ispravno neka napiše koji resiver koristi i koji je sw u njemu da imamo što više detalja. connie_13

silverc

Kako upisati c liniju koja ima { 0.0.3 } na kraju?

antox

Quote from: silverc Kako upisati c liniju koja ima { 0.0.3 } na kraju?
kako misliÅ¡ upisat od čega ...

silverc

Evo primjer C: Hostler port username pasword { 0:0:3 }

Tirkic