Gift for Christmas CS line of Cardsharing-X & SatVenus Forum

Started by Administrator, December 13, 2010, 07:24:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Administrator

Hi all We have decided as friends CardSharing - X and SatVenus Forum give Cs to "BEST" member for christmas 25.12.2010.

All members can write here that he want's that gift, and the administration will decide which member will be the "winer"

CardSharing-X will give one C line and SatVenus one C line.

So we will reward two members

Pozdrav svima Odlučili smo kao prijatelji Cardsharing - X i SatVenus Foruma pokloniti Cs jednom NAJ korisniku foruma za bozić tačnije 25.12.2010.

svi članovi mogu ovdje napisati da zele taj poklon, a Administracija će odlučiti koj član će to biti.

CardSharing-X ce dodjeliti 1 C liniju i SatVenus 1 tako da ce dva "NAJ" clana biti nagradjeni.

(pozz)

tajke

pozzz
Evo i ja sam spreman pokloniti jednu liniju za joÅ¡ jednog člana ovog foruma koga izabere administracija (pozz)

Hi
And I'm willing to give one line to another member of this forum chosen by the administration (pozz)

murderer

Nuke

Meni netreba linija evo sam komentar: extra ideja, svaka nova ideja je dobrodosla, imate punu podrsku...

cikakure123

extra ideja cardsharing-x teama... Sve cestitke od mene. samo tako naprijed najbolji ste !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tooo tooo tooo tooo tooo

johnmorrison

(pozz) pozdrav svima...imam yumatu i hocu jedna linija za satelit w2 my id florin6906

hi-men

ekastefi

Mozda je kasno, no jel moze meni jedna C linija.
Sretni praznici svima.  Pozdrav Svima yeaah

neje

sretan božic svim pripadnicam katuliček vjeroispovijesti

jedna c linija bi učinuil moj život sretnijim

Soko

Potrebna mi c linija za Sky- Nemačka . Hvala unapred i Srećan Božić ko slavi. Sve najbolje Pozdrav Svima

elcardinal74

Merry Christmas Cardsharing-X

ich kann Sky DE und Digiturk gebrauchen.. Danke vielmals!!