Engleska liga novosti-Premiership News

Started by stafa, December 11, 2009, 09:02:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pomaranca

Reprezentativac Sjeverne Irske, 22-godišnje krilo James McClean je obnovio ugovor sa Sunderlandom (Premiership) do juna 2015.

pomaranca

Reprezentativac Italije U-19, 19-godiÅ¡nji Marcello Trotta, napadač, vratio se nakom jednomjesečne posudbe iz Watford FC (The Championship) u Fulham  (Premiership).

pomaranca

23-godišnji Marko Marin, krilni igrač 1.Bundesligaša Werdera potpisao je petogodišnji ugovor sa Chelsea. Novom klubu će se pridružiti na kraju ove sezone.

pomaranca

Reprezentativac Republike Irske, 35-godišnji Rory Delap, vezni igrač Stoke Cityja (Premiership) je obnovio ugovor do juna 2013.

pomaranca

Reprezentativac Engleske, 21-godišnji Kyle Walker, branič Tottenhama (Premiership) je obnovio ugovor do 2017.

pomaranca

Proveo sam lijepo vrijeme u Boltonu prošle tri godine. Nadam se da će se klub sljedeće sezone vratiti u Premierligu gdje mu je i mjesto. Ja napuštam Bolton, ali zadržat ću ga u srcu, objavio je Klasnić.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se da će karijeru nastaviti u Njemačkoj.

Podsjetimo, nakon 11 uzastopnih godina u Premierligi, Bolton će od sljedeće sezone igrati u engleskom drugoligaškom društvu, ali u momčadi definitivno neće biti Klasnića kojem je istekao ugovor. Novi neće potpisati, što je i sam potvrdio putem svoje web-stranice.

Ne mogu vjerovati da smo ispali, tužan sam i nesretan. Proveo sam lijepo vrijeme u Boltonu prošle tri godine. Nadam se da će se klub sljedeće sezone vratiti u Premierligu gdje mu je i mjesto. Ja napuštam Bolton, ali zadržat ću ga u srcu, objavio je Klasnić.

Bolton News tvrdi da iskusni napadač ima velik broj ponuda izvan Engleske, a Bundesliga se čini najizglednijom opcijom. U rodnoj Njemačkoj Klasnić je, podsjetimo, igrao za St. Pauli i Werder iz kojeg je 2008. otišao u Nantes. Francuski klub ga je godinu dana kasnije, poslije ispadanja u drugu ligu, posudio Boltonu s kojim je sezonu potom potpisao trajni ugovor.

Iako je u tri godine meÄ'u Wanderersima češće ulazio s klupe, skupio je 94 nastupa i postigao 24 pogotka.
Autor: Totalsport

pomaranca

Reprezentativac Malija, 30-godišnji Mahamadou Diarra, vezni igrač Fulhama (Premiership) je obnovio ugovor do ljeta 2013.

pomaranca

Reprezentativac Å kotske, 26-godiÅ¡nji Jamie Mackie, napadač Queens Park Rangersa (Premiership) je obnovio ugovor do juna 2015.

pomaranca

Manchester United i 32-godišnji napadač Michael Owen nisu obnovili ugovora nakon zadnje tri sezone pune ozljeda.

pomaranca

Bivši reprezentativac Engleske, 33-godišnji Kieron Dyer (ljevo), vezni napadač Queens Park Rangersa (Premiership) je obnovio ugovor na još jednu godinu, do 2013.

pomaranca

Reprezentativac Izraela i nekadašnja mlada nada Barcelone, 21-godišnji vezni napadač Gai Assulin, odlučio je okončati svoj ugovor s Manchester Cityjem.

pomaranca

U Kanadi roÄ'eni bivÅ¡i nogometaÅ¡ Bayerna, Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske, 31-godiÅ¡nji vezni igrač Owen Hargreaves je odlučio napustiti Manchester City.

pomaranca

37-godišnji Paul Scholes, legendarni vezni igrač, koji je cijelu karijeru proveo u Manchester Unitedu je obnovio ugovor do juna 2013.

pomaranca

39-godiÅ¡nji Brendan Rogers koji je dosada vodio Swansea City, a pred tim Reading i Watford, u novoj sezoni vodiće nogometaÅ¡e Liverpoola. Potpisao je trogodiÅ¡nji ugovor, na klupi redsa je zamjenio Kennyja Dalglisha. Liverpool če morati platiti Swanseu za stručnjaka iz Sjeverne Irske oko 6 miljuna â,¬ otÅ¡tete.

pomaranca

Reprezentativac Engleske u svim mladim selekcijama od U-16 do U-21, 22-godišnji Ben Amos, golman Manchester Uniteda obnovio je ugovor do 2015.