totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Deda Pantelija

da se hoće zajebat pa sve morati da vrate na stanje prije mjesec dana,a kako su počeli nakraju će ttv ili biti komplet FTA il će imati jedan hangar pun echolite resivera za par mjeseci :)
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

patriot07

nema ni kod mene total tv/bih

antox

ja odustajem od totala on je s menom svršen ..nema plačanja pretplate i amen..

Deda Pantelija

da li si razmišljao o izdavanju kompletne opreme "nekome" do isteka ugovora za dobru cijenu ,može se i zaraditi :)
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

nova1

ma svi mi govorimo da nečemo plačati samo dogovor e po sredi dog to traja nema neplačanja jedino e dase ne produžava dogovor jer ima drugi povolnih tv stanica u svakoj yu države

antox

sinoč sam da nečacima resiver echolite da se igraju (zgazili ga biciklom) i sad dok dura kartica nek radi a posli ida pod škare..a total nek zaboravi moje novce

Deda Pantelija

ja uveliko pregovaram sa ljudima koji nemaju internet da im "uvalim" ovo čudo jer sam vezan ugovorom na dvije godine, a tek sam isfulao 4-5 mjeseci. Da se vrati uloženo u ovu plavku ,a na kraju kad sve istekne služit će mi za skidanje snijega sa š-šajbe
IMPORTANT PLEASE READ :

antox

Quote from: Deda Pantelija;91615ja uveliko pregovaram sa ljudima koji nemaju internet da im "uvalim" ovo čudo jer sam vezan ugovorom na dvije godine, a tek sam isfulao 4-5 mjeseci. Da se vrati uloženo u ovu plavku ,a na kraju kad sve istekne služit će mi za skidanje snijega sa š-šajbe

Minimalno trajanje ugovora za OSNOVNI Total TV paket je 24 mjeseca, a za ostale Total TV pakete 12 mjeseci.

Oscam

total je u totalnom haosu , na original resiverima im svako malo nestane po nekoliko kanala i ne rade uopste pa opet dodju i tako non stop, korisnici su ocajni a pozivom korisnicke podrske koju ako uspijete dobiti kazu molimo izvinite ali imamo tehnickih poteskoca, tako da ovo sve mirise na totalni povratak na ranije stanje jer ni oni sami nemaju pojma kud i kako dalje, imam i neke provjerene info i to bas iz totala ali njih jos necu iznositi zato sto ce prekosutra biti sastanak sa svim dilerima pa da ne dobiju od mene info prije nego stignu na sastanak

patriot07

a i da vrate na staro opet bi nas čekao mrak za koji mjesec dok bi ispravili grešku na novom sw

Deda Pantelija

izgubili box key zzzxxxzzz
IMPORTANT PLEASE READ :

patriot07

meni u ugovoru stoji na neodreÄ'eno vrijeme,nepiÅ¡e nigdje minimalno trajanje ugovora

mevko757

Quote from: patriot07;91661meni u ugovoru stoji na neodreÄ'eno vrijeme,nepiÅ¡e nigdje minimalno trajanje ugovora

To ima u ugovoru kod Total BiH, kod mene za Total HR je osnovni paket ugovor na 24 mjeseca i prosireni ide na 12 mjeseci, malo se razlikuju ugovori kod total BiH i HR...

Deda Pantelija

meni je u ugovoru osnovni bnet paket na 24 mjeseca sa 3 mjeseca full koja su već prošli i nakon toga sam uzeo prošireni paket tako da opet stoji 24 mjeseca.
IMPORTANT PLEASE READ :

svesifre

Bilo je lijepo dok je trajalo.