totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Oscam

a mozda su ljudi samo oprezni!!!!!!!!!!

bogobox

mozda

svi su trazili da neko im uradi to
a sada niko da pomogne drugima
pa i zasto -oni su uradili to
za pretplazlivost -ja bih trebao biti zasto  sajlem box nekome na lepe oci

hajde cekam neko na pm

drdarko

bogobox poslao sam ti pm,e sad ako ti hoces da ti neko odradi pa tek onda da mu platis
onda moras naci nekog u komsiluku,drugacije ces morati da saljes box ili dump,naravno da platis coveku unapred,tvoj je izbor

drdarko

kome treba kontakt posto je kolega toliko kukao da mu niko nece dati  kontakt kao svi su p...,sad kolega ima kontakte pa da vidimo hoce li  podeliti sa nekim od vas ili ce biti isti kao i ti o kome prica

Deda Pantelija

Ovo ti ga dodje kao ona "šta se kačiš na moju ogradu u tom pederskom odelu".
Evo recimo ja imam namjeru večeras u 19:00 otvoriti konzervu ribe, i otvoriću je al ako riba bude pokvarena,djaba sam je otvarao,neću se najesti.Tako ti je i sa predhodnim komentarima da će neko otvoriti nešto večeras ,hoće ali biće da je i tu pokvarena riba pa ćemo se šipka nagledati.Moje mišljenje je da treba napraviti novu emulaciju koja više nije ni Oscam niti bilo šta poznato pa čak ni modifikovani kpcs,već nešto sasvim novo i na toj emulaciji će se moći sve očitati,ljudi iz gore navedene tv kuće su vjerovatno dobro proučili i oscam i kpcs i uredili posao da ti emulatori više nisu djelotvorni na njihovoj karti ,te treba nešto "NOVO". Ja bi taj novi emu nazavao fddToScam
Sve sam ovo laički napisao jer o oscamu i kpcs-u nemam blage ,već imam i ja pravo nagadjati kao i predhodnici.Rekla -kazala.

btw evo danas još off kanala koje sam ja primjetio na resiveru da nedostaju.
PrvaTV
ATV
Disney
ESPN America
RTS 2
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

bogobox

hvala svima na pm sto su poslali
ali i neko ko nije slobodno nek salje -prednost imaju oni koji rade to u ex-yuga
a kada budem obradio to
javicu svima ko hoce da urade to

hvala jos jednom

maxgo

Kod nekih stvari rizik se podrazumeva.
dobio si i od mene PM i neznam dali ti odgovara...ocigledno ne.
Malo smo se udaljili od teme.

taxitv

deda SLAZEM SE SA TOBOM u forumima ima dosta price ali niej ovako trebalo biti,ali opet to je to ?/?

elvis_eki

Dragi kolege, fix postoji, ja sam poslao moj resiver ttv treba da se odradi, za par dana je kod mene, ko nebude verovao poslacu mu test liniju,

pozz

milan67

taj par dana moze da potraje?
i ako to bude kako ti kazes koliko to zadovoljstvo ce te kostati?
ako nije javno moze i na pm!

marines

Ja bi vas molio da i meni pošaljete kontakte za digi tv rsa i boxkey tko to radi?Zahvaljujem unaprijed!

Deda Pantelija

ova tema postala digi problemi bvm
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

labud

Ja mislim da bi naj bolje bilo ovu temu zakljucati   jer ovo sve totaltv cita ,zato je naj bolje da se suti o svemu.Moje misljenje je takvo.A vi raspalite i samo dolivajte ulje na vatru,Tirkic i jani su tu i njima ostavljam da zakljucaju ovaj post ili da ostave otkljucan.Sretno svima.
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

dadosb

ma nečitaju...nebrini

ali ipak...ovo je za total problem, a ne za digi...bilo bi OK kada bi se za digi postavljala pitanja u DIGI TEMI

Deda Pantelija

Danas sam vidio da nedostaju ovi kanali,možda ih ima još:

Avala
Film+
Motors TV
OBN
RTRS
RTS1
IMPORTANT PLEASE READ :