totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sivromiki

kod mene axn adria radi od jednog peera vec nedelju dana

samir77

zar je axn adria,onaj sto radi preko cs u total paketu.kod mene tako ne pise

mata1952

Kod mene radi nat.geo iz total tv-a

damkara

Nacionalna geografija je u $$$$$u, mislim da nije u Totalu, kako sam cuo jedan covjek je napravio total u cs-u, preko rs232 kabla sa originalnog risivera na dream. Zna li jos neko vise informacija

antox

Quote from: damkara;98907Nacionalna geografija je u $$$$$u, mislim da nije u Totalu, kako sam cuo jedan covjek je napravio total u cs-u, preko rs232 kabla sa originalnog risivera na dream. Zna li jos neko vise informacija
nema od te ljubavi ništa to je loggerom isčita podatke i može ga bacit :download:

mirko69

Quote from: sivromiki;98895kod mene axn adria radi od jednog peera vec nedelju dana
ako imas od tog lika na kraju linije YES
mora da radi AXN ADRIA
a ako nemas ONDA CUDO DA RADI

morpheus28

Quote from: antox;98911nema od te ljubavi ništa to je loggerom isčita podatke i može ga bacit :download:
Pozdrav svima,samo jedno pitanje a sto nebi moglo da se iscita preko loggera ima loggeri preko RS-232 a ima i sa USB ja mislim da bi moglo da se premosti iz Echolite TTV na Dream ili PC server  ,,,Pozdrav......$$$
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

Tirkic

Quote from: morpheus28;98993Pozdrav svima,samo jedno pitanje a sto nebi moglo da se iscita preko loggera ima loggeri preko RS-232 a ima i sa USB ja mislim da bi moglo da se premosti iz Echolite TTV na Dream ili PC server  ,,,Pozdrav......$$$

Treba odgovarajuci softver, kojeg trenutno nema.

Pozz

repetitor

Quote from: Tirkic;98995Treba odgovarajuci softver, kojeg trenutno nema.

Pozz

jbg koliko god se to nekom ne svidjalo ipak je napravljeno i radi,imam 3 totala i moram ih odjaviti ja to ne mogu izvesti.Jedna kartica jedan kanal kazu za nekih 10 dana pustice neke kanale kojih nema na drugim satelitima,mislim da prije svega misle na pinkove,prvu,avalu,postavlja se drugo pitanje,da li je ovo bas necije djelo,znanje ili se iza ledja krije sam total,ljudi koji ovo imaju izreceno kao resenje usko su povezani sa totalom to je sigurno i to se zna.

benx

091f:000000 3453(1)
šta bi ovo trebalo da znači kartica je stala prije mjesec isad je nešto odradila kobejagi

morpheus28

Quote from: benx;99026091f:000000 3453(1)
šta bi ovo trebalo da znači kartica je stala prije mjesec isad je nešto odradila kobejagi
Pozdrav ,,ej druze kod mene je mnogo vise odradila ali slike jos uvek Nema...Videcemo samo jos Malo .......!!!
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

mastermkd

I kod mene od juce kartica kao radi odbrojava ecm ali nnema SLIKE. Pozdrav

sivromiki

total radi samo ne za svima jucer sam bio kod prijatelja covek placa od nekoga za cs i total mu radi video sa svojim ocima

milan67

Quote from: sivromiki;99226total radi samo ne za svima jucer sam bio kod prijatelja covek placa od nekoga za cs i total mu radi video sa svojim ocima
nisi mogo videti sa nekom kamericom da i mi vidimo!

sivromiki

ljudi ja sam bio slucajno ni sam bio da istrazujem jebiga i ja imam total tv drizm ga u fioci