totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

fandjo

Nikad predaja!  idemo do kraja da skinemo crnu boju sa kanala ttv

mirko69

neke tvrde da total radi

just for ur information about total tv because some people they think that provider has moved to silicom security and the right is All of it is that the company has shown a work for the receiver to stop and boxkey also has deleted the UPDATE function of boxkey menu of reciever
the only solution is amendment to emo to be read automatically as boxkey some problem  in the Sky Italian or extract data receiver
BorisBilo Jackie Lee: good luck

schumi065

Evo par dana se suskalo da se nesto sprema, napokon nesto konkretno. Radi se o dsmart. Preneseno sa oscam foruma, tvrdi "aykiri1" OSCam - Professional:

Quotehi frie$$$.

the dsmart prv 092b Turkey Dogan TV fixed for only 1 hour

changed processor and made jtango after anaylized RAM area
found 16*2 = 32 byte buffer

the first buffer used as aes key and works only 1 hour

why 1 hour ?
because stb generating every hour 1 key
if power off and on also changing key.

i need help for stop that timer or set time to fix always.
the timer works without ecm time sencronuisly

br

Oscam

nista cudno dsmart radi odavno vec ali samo za pojedine , imam isti citac na kome radi dsmart i to sam vec odavno isprobao ali nije samo caka u citacu treba jos stosta , ali lagano samo

ko je vidio vidio je , sliku brisem iz puno razloga

labud

Kod mene total pici pravo a  kako zao mi je nemogu da vam recem.Uskoro ce svima raditi  ako ne  ove godine dogodine  sigurno ako sta ne promjene .Uzivajte sa tim sto imate ok.
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

hrttv

Quote from: labud;100164Kod mene total pici pravo a kako zao mi je nemogu da vam recem.Uskoro ce svima raditi ako ne ove godine dogodine sigurno ako sta ne promjene .Uzivajte sa tim sto imate ok.

stavi sliku kad ti pici :ventilator:

kondor

Quote from: labud;100164Kod mene total pici pravo a  kako zao mi je nemogu da vam recem.Uskoro ce svima raditi  ako ne  ove godine dogodine  sigurno ako sta ne promjene .Uzivajte sa tim sto imate ok.
Kako da uzivamo kod crnog ekrana????Druze pravo da ti kazem samo me sa aktivnom linijom moze ubedit,,,jer po svim forumu samo ide,,,,cuo sam,prijatelj mi reko,od tog i tog sam cuo itd,,,
: Thank_you:: Hot_coffee:

hrttv

Quote from: kondor;100172Kako da uzivamo kod crnog ekrana????Druze pravo da ti kazem samo me sa aktivnom linijom moze ubedit,,,jer po svim forumu samo ide,,,,cuo sam,prijatelj mi reko,od tog i tog sam cuo itd,,,

:adoration:

antox

Quote from: kondor;100172Kako da uzivamo kod crnog ekrana????Druze pravo da ti kazem samo me sa aktivnom linijom moze ubedit,,,jer po svim forumu samo ide,,,,cuo sam,prijatelj mi reko,od tog i tog sam cuo itd,,,
ko tebe i želi ubjedit ???

papromob

Kolega labud se malo salio, za one koji ne znaju on zivi u USA i nema mogucnosti da gleda total tv znaci stalno mu je na total-u mraku :)), a mi ne mozemo da izdrzimo koji mjesec. :ventilator:

kondor

Quote from: antox;100238ko tebe i želi ubjedit ???
bezvezni komentar,izgleda da ti nisi sasvim razumeo moj post!

mata1952

Ja se nadam da je ovo CS na youtube.Samo tako može Tirkic da se opravda.Očekujemo da nam objasni ovaj video?

Deda Pantelija

šta ti ima objašnjavat ukucaj na YT total tv hack i slično i imaš brdo klipova ,a ovde mi ima mnogo kanala iz maxtv
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

scoobydoo511

He he he......
Od kad su Arena sport 1, 2, 3 i 4 u Total TV ponudi ?
Ili bolje rečeno, od kad nisu ........

mirko69

dok ne vidim kod mene nista :)