totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hepektotal

sve sto se pise je dzaba ako nemas dokaza :)

morpheus28

Tek sada vidim kakav glup narod postoji i kako su pojedini zaostali Pa taki néce nikad ni imati, na zalost un za ikakav dokaz
nemam potrebe nikome da se pravdam niti da predajem racune ja sam samo pustio info sta se radi i kako se radi , a sada je vase da to primite kako hocete,,A za ovo preko KPCS ima deo istine moze i preko njega ali se treba kupiti Licencija $$$ od 150 do 250 eura da bih moglo da radi, i samo da ostavim jos nesto KPCS ti je isti kao i OSCAM isto sranje samo drugo pakovanje eto to vam je to ljudi moji ajde Pozzz svima @@@+

ytrdtj
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

hepektotal

ja ovdje vidim jednog glupana i to si ti, niko te nije vrijedo u postu i niko ti nije reko da se pravdas!!

Narod prica puno gluposti i zato sam reko da nebi bilo lose ako imas neki screenshot ili dokaz da je proradio, Rumunski Paket Dolce isto sranje koristi kao i Total TV, pa je proradio neki dan, u to sam se uvjerio i mogu postaviti screenshot ko hoce, ali navodno da se Dolce vratio na stari sistem kodiranja i zato radi, sta je sad istina to ne znam, ali Paket radi preko Oscam-a.

birman

@morpheus28, dodao sam te na Messenger, ocekujem tvoju potvrdu pa da popricamo u vezi ovoga privatno...

j@nic@r

Quote from: morpheus28;115391Tek sada vidim kakav glup narod postoji i kako su pojedini zaostali Pa taki néce nikad ni imati, na zalost un za ikakav dokaz
nemam potrebe nikome da se pravdam niti da predajem racune ja sam samo pustio info sta se radi i kako se radi , a sada je vase da to primite kako hocete,,A za ovo preko KPCS ima deo istine moze i preko njega ali se treba kupiti Licencija $$$ od 150 do 250 eura da bih moglo da radi, i samo da ostavim jos nesto KPCS ti je isti kao i OSCAM isto sranje samo drugo pakovanje eto to vam je to ljudi moji ajde Pozzz svima @@@+

ytrdtj

Pripazi malo sta i kako pises, niko te nije vrijedjao prema tome tako i ti nemoj nikoga , ako imas i hoces nesta da pises pisi u skladu sa pravilima foruma i bez vrijedjanja bilo koga
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

morpheus28

Quote from: ptdvod;115401Pripazi malo sta i kako pises, niko te nije vrijedjao prema tome tako i ti nemoj nikoga , ako imas i hoces nesta da pises pisi u skladu sa pravilima foruma i bez vrijedjanja bilo koga
Mogu samo nesto da vas pitam jeste li ste vi uvredili sa ovim sto sam napisao i navedite mi koga sam uvredio pa ce mo onda razgovarati,,,Molim lepo !!!
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

ivang80

Pozzz
Morpheus28 jel ima sta stvarno po pitanju totala ili se salis?

j@nic@r

Quote from: morpheus28;115391Tek sada vidim kakav glup narod postoji i kako su pojedini zaostali Pa taki néce nikad ni imati, na zalost un za ikakav dokaz

ytrdtj

Quote from: morpheus28;115508Mogu samo nesto da vas pitam jeste li ste vi uvredili sa ovim sto sam napisao i navedite mi koga sam uvredio pa ce mo onda razgovarati,,,Molim lepo !!!

Post iznad ti sve govori
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

labud

Zbog toga sto post ne sluzi svojoj prvobitnoj svrhi.I sto skrece sa teme  post se ZAKLJUCAVA

Zelim vam prijatan dan.
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

Tirkic

Otvorio sam temu, necemo zbog par ljudi zatvartai diskusiju. Ako se naprave slicni istupi neka se clan banuje na par dana i to je to...

lendl

ispravan potez!ytrdtj

fandjo

pa kakve nam vajde kad nema nikakvih informacija

lendl

pa valjda ce neko podeliti saznanja i sa nama.

fandjo

tesko da ce nam se ta zelja ostvariti daj boze ali cisto sumnjam

uki

i ljudi....... JEL VAM PICI TOTAL TV? hahahha