Sretan Rođendan Stafa..Happy Birthday Stafa

Started by antox, January 02, 2010, 01:18:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antox

HAPPY BIRTHDAY sretan rođendan Stafa živija ti nama joÅ¡ 100 godina..nek je sriče zdravlja i veselja..

labud

sretan rodjendan buraz da ih jos puno puno docekas

-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

Ex-Yu

19191.11453575.g                                     19191.11453575.g

250smd.gif
                            C_10CH13 C_10CH13

>>> SRETAN RODJENDAN PRIJATELJU ZELI TI Ex-Yu OD SRCA <<<

19191.11453575.g                                     19191.11453575.g

prle

Sretan rodjendan buraz i da ih jos puno dozivis u zdravlju,veselju i rahatluku........svi zajedno...............

19191.11453575.g 19191.11453575.g

stafa

ooooooo hvala svima od srca,haha 28 punih,moram prleta vardu labuda ex-yu-a stic i ostale a bogami i antoxa, mada je mala razlika hahah.
Liverpool F.C.
KAD SE ZACUJE HUK KAD SE ZATRESE STADION NISMO OVDJE NI TU NEGO MILJAMA DALEKO MI SMO TAMO UZ VAS GDJE CRVENO SUNCE IZLAZI TAMO STOJI GLAS KOJI CIJELOM SVIJETU GOVORI!!!

batasale

Nema hvala daj kištru pive i mezu ovamo, šala,
Sve najbolje za tvoj rođendan i mnogo sledećih želi ti batasale

C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13

Tirkic

Sretan rodjendan roki sve najbolje. Imas jedan mali pokloncic od mene (poplavio si ) haxzynga

stafa

hvala batasale C_10CH13 C_10CH13 hvala tirkic i tebi,na boji takodje C_10CH13 C_10CH13
Liverpool F.C.
KAD SE ZACUJE HUK KAD SE ZATRESE STADION NISMO OVDJE NI TU NEGO MILJAMA DALEKO MI SMO TAMO UZ VAS GDJE CRVENO SUNCE IZLAZI TAMO STOJI GLAS KOJI CIJELOM SVIJETU GOVORI!!!

panter666

janicar

elcardinal74

elcardinal wish you Happy Birthday

Sretan Rođendan Stafa

Alles Gute Zum Geburtstag

La Multi Ani

stafa

(pozz) (pozz) (pozz) (pozz) (pozz) (pozz) (pozz) (pozz)
 C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13 C_10CH13
Liverpool F.C.

zrinka

labud

-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

stafa

Hvala brate,ziv biooo a025 a025 a025 a025 a025
Liverpool F.C.