ajmo polako jovo na novo :)

Started by cikakure, February 16, 2011, 08:13:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 112 Guests are viewing this topic.

cikakure

labud

vazno da se ima sta da radi Sretno
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

momo

pooz

dobro sta se desi sa forumom ?????

Predr@g

labud

momo duga prica  foruma nema onoga vise ok

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

labud

ramook

ma nema veze neka smo samo zajedno sredit cemo mi to.......polako

momo

ja se ljudi taman bio zaljubio u onaj forum
ali mislim da ce i ovdje biti zanimljivo

ciefp

belami

soulmanBH

Pozdrav i od mene, i sretno...nadam se da neko ima backup stranice ;)

kuma

pozdrav svima
bilo je dobro, mozda bude i bolje.:D

prle

Dje je ba zapelo.... haj nema veze, sretno i polako......

Tirkic

antox

olaa .ufff umori se jutros dok sam sve povata nenaspavan ..pozdrav idemo dalje za iste pare..:):):)