Fausto - Emulator and Truman share (Yumatu)

Started by bordan, January 21, 2010, 03:19:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tirkic

Quote from: dr.strong koja je to moja C linija? i gde da je vidim?
Neko ko ima server mora ti dati C liniju ..

bordan

Oba dve verzije imaju iste funkcije samo Windows Verzija kako i samo ime kaze je optimizirana za boji rad pod windowsom
a Linux verzija je namenjena (optimizirana) za rad pod Wine(Linux) ako primer imas Windows os onda instaliraj Windows verziju.

bordan

To bi malo detajnije morao da opises koji kanal gledas dali si ucitao kjuc koji resiver koristis sta podrazumevas pod cs i tn?
Ovako ti niko nemoze pomoci...........

Tirkic

Ovaj plugin je napravio Cardsharing-x team sinoc :). A ako ces kupovati resiver HD kupi dreambox hd ili vu+ duo ili nesto 3 da uzivas

samir77

kako kod vas ,koji imate yumatu rec,radi ovaj fausto,kod mene brzo otvara al za minutu stane,kako je kod vas

Tirkic

Drug to ti je najvjerovatnije do linije tj do servera od koga primas.

samir77

jel kod tebe yumatu rec?Kad mi radi preko acamd-a,tad sporo otvara al ponekad stane,a preko fausta otvara tako brzo da ne uspije pisati da je kanal kodiran,al radit ce minutu i tad stane.Ima li mozda neko dodatno podesavanje u faustu,sa kojim bi mozda bilo manje ovog zastajkivanja

samir77

ima li ko liniju da testiram par sati,da provjerim jel mi ova linija losa,ako ima bio bih zahvalan

tonyy1

Evo baš to sada probam i stvarno nema nikakvih prekida na total tv (pozz)

ramos

jel mi moze tko reci gdje da nadjem taj time out u faustu nemogu nigdje da ga nadjem zahvaljujem.

dv4o

tonyy1

Zato što ga podržava samo Iq+ sa soft 1.31.

hogar22

Pozdrav,imam problem sa faustom,sve sam napravio po uputstvima,i na kraju u procesu napiše Disconnected,u resiveru sam stavio na cs,da nije u sw ,dali treba neki određeni sw?