Poruka adminu

Started by pumparica, April 16, 2012, 07:41:15 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

labud

budemo vidjeli hoceli sta biti ,tesko stara vremena da vratimo .Mnogi su ljuti  zbog nemogucnosti da udju na forum.Ali videcemo  da zazivi stara atmosfera.
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

Tirkic

johny, labud i ptdvod imaju permisje kao i prije. Labude ti znas bolje od mene ko je bio mod itd..  pa stavi ljudima stare statuse. Javite jeli sve ok. Pozzz

labud

Imamo probleme sa Chatom .Mnogi koji su imali problema sa forumom sada nevide chat.pomaranca nevidi chat ,ja  sam vidio na  niku pumparica ali je nestao chat.Morao sam delitovati nik i ponovo ubaciti ali dodati * znak na kraju nika da bi vidio chat.ja i  janicar tu nista nemozemo jer nase opcije su moderatorske.zato vas molim vi koji imate opciju da resite to sa chatom.labud

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

JohnnyBoy

A ja vas ovim putem molim da nebrisete svoje nickove samo tako jer ćemo zbog vas poslije imati posljedica, meni se osobno donkeko javio i sad čovjek vidi chat a tako bi mogli i ostali, sad sam gostima stavio obavijest da koriste contact us formu i tim putem da riješimo sve probleme, na kraju krajeva jedini sam ja trenutno aktivan na forumu što se tiče ovih stvari i rješavam ako mi se netko javi a uostalom kako ja mogu znati ima li netko problema ili ne, pa neka mi se jave i riješit ćemo sve?!
Imagine phpbb3 Warez-BB fisubice2 skin on vBulletin3, do you want it?
Piracy is a crime! Do not attack ships only if you must!

labud

Daj resi ovaj chat ,nevalja ovako niti mozemo ga izbrisati  jer je stavit da se sam brise.A ljudi koji napisu nesto stoji dok drugi ne postavi nesto i to se izbrise.Vrati chat kako je bio ili ti ili onaj ko ima opciju za to.labud