razrijesenje duznosti

Started by Goku, February 07, 2010, 03:22:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goku

Quote from: Tirkic Kolega Arrow je zbog nedostatka vremena trazio da mu skinem status i zelja mu je ispunjena a025

ee i Goku je trazio isto,al njemu zelja nije ispunjena  poguzi

Tirkic

Ajde ispunit cemo i tebi zelju veceras tease

antox

nemoj još nek se pati... hehe

Tirkic

hahaha hahaha hahaha hahaha

Goku

evo vama dvojici po jedna

ciglauglavu

tease tease

Tirkic

E ovako sada vi trebate odluciti hocemo li gokua ostaviti za G moda ili cemo ga staviti za Moda ili za S. Vip. Znaci u glasanju ucestvuju samo Co-Admini i Admini. Hajde recite kako cemo ga obojiti 8645 8645

antox

*31* nek ostane još G.mod..stara škola...

labud

Zao mi je ali to je vec reseno .Goku je Super Vip sada ,Zelja mu je bila da nije mod ni super mod i ja sam mu zelju ispunio i ako ne u potpunosti jer je zeleo da bude obicni clan .Slozio se da bude super Vip i tako je i ucinjeno.Idemo dalje on ce kada ima vreme pomoci kao da je Super Mod .Labud
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

antox

mislim ima još par modova koje bi trebalo razrišit dužnosti izgleda da su nas zaboravili...ili grišim ????? *31*