Zanimljivosti iz ostalih svijetskih liga

Started by pomaranca, February 16, 2010, 03:02:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pomaranca

Škotski prvoligaš Hearts of Midlothian u potrazi je za novim trenerom jer 44-godišnji Portugalac Paulo Sergio u novoj sezoni neće voditi ekipe jer nije htio obnoviti ugovora.

pomaranca

26-godiÅ¡nji Nizozemac Lex Immers, vezni napadač ADO Den Haag preÅ¡ao je u Feyenoord (Eredivisie); potpisao je ugovor do 2016., transfer ca. 1 milijun â,¬.

pomaranca

23-godišnji Austrijanac Leonard Kaufmann, vezni igrač LASK Linz prešao je u SK Sturm Graz; potpisao je ugovor do 2014.

pomaranca

Reprezentativac Paragvaja U-20, 18-godiÅ¡nji Derlis Gonzalez, napadač Benfice je obnovio ugovor do juna 2018. U ugovoru je nova otkupna klauzula u visini 30 miljuna â,¬.

pomaranca

Bivši veznjak AC Milana, Gennaro Gattuso, potpisao je dvogodišnji ugovor s FC Sionom iz Švicarske, potvrdili su na današnjoj press konferenciji, a Talijan je izjavio kako kod odluke o nastavku karijere novac nije igrao veliku ulogu.

“Nije bilo pitanje novca. Jedan od razloga zbog kojih sam odabrao FC Sion je taj Å¡to nije daleko od doma. DoÅ¡ao sam tu da pobjeÄ'ujemo i da se borimo s FC Baselom za naslov prvaka. Predsjednik kluba je obećao da ćemo imati konkurentan sastav i za sada se čini da je tako“, izjavio je Gattuso.

Osvrnuo se i na Rangerse, klub u kojem je njegova karijera doživjela uzlet, izjavivši kako mu je žao što se zbog raznih razloga taj transfer nije realizirao.

“Mislio sam da bi najbolja odluka bila odlazak u Å kotsku u Rangerse gdje mi je karijera i počela, a i supruga mi je tamo roÄ'ena. Ali na žalost do toka nije moglo doći“, zaključio je Gattuso.
Izvor: Nogometni.com.hr

pomaranca

24-godiÅ¡nji Iván Marcano Sierra (ljevo), srediÅ¡nji branič Villareala CF proÅ¡lu sezonu posuÄ'en u Olympiacos preÅ¡ao je u Rubin Kazan (Russian Premier League), potpisao je ugovor do 2015.

pomaranca

Reprezentativac Gane, 31-godišnji Matthew Amoah, napadač turskog kluba Mersin Idmanyurdu prešao je u nizozemski SC Heerenveen do juna 2013.

pomaranca

Reprezentativac SAD, 21-godiÅ¡nji Terrence Boyd, napadač druge ekipe Borussie iz Dortmunda preÅ¡ao je u Rapid Vienna (Austrian Bundesliga) i potpisao ugovor do 2015.

pomaranca

26-godišnji Robbert Schilder, vezni branič NAC Breda prešao je u FC Twente (Eredivisie) i potpisao ugovor do 2016.

pomaranca

Reprezentativac Srbije, 27-godišnji Duško Tošić, branič Crvene zvezde prešao je u Gençlerbirliği koji je prošlu sezonu u Superligi Turske završio na devetom mjestu sa 49 bodova. Potpisao je trogodišnji ugovor.

pomaranca

28-godiÅ¡nji Irac Tim Clancy, branič Motherwella preÅ¡ao je u Hibernian (Scottish Premier League); potpisao je ugovor do 2014.

pomaranca

Hrvatski golman koji je jedno vrijeme branio za Hajduk, Miro Varvodić, odlučio je napustiti redove 2.Bundesligaša Kölna. 23-godišnjak je potpisao dvogodišnji ugovor s azarbejdžanskim klubom Qarabag Agdamom, koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu.

pomaranca

24-godiÅ¡nji Rumunj Paul Batin, napadač CFR Cluj posuÄ'en je u FC Brasov (Romanian Liga I).

pomaranca

BivÅ¡i reprezentativac Crne Gore U-21,  25-godiÅ¡nji Nikola Vujadinović, branič Udineseja preÅ¡ao je u Sturm iz Graza (Austrian Bundesliga); potpisao je dvogodiÅ¡nji ugovor.

pomaranca

Reprezentativac Turske, 22-godiÅ¡nji Hasan Ali Kaldirim, krilo Kayserispora preÅ¡ao je u Fenerbahçe. Potpisao je ugovor do 2017; transfer 3,750.000 â,¬.