strong 4401

Started by benito22, March 13, 2010, 09:53:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

glama

Znači da si pronaÅ¡ao signal i i pretražio satelit Thor i sad trabaÅ¡ imati kanal RTL televiziju ili Nova TV ako ih imaÅ¡ odi na RTL i onda uđi u CAS za izmjenu ključeva sa daljniskim i uslikaj mi kao Å¡to si mi slikao gore da vidimo Å¡to ima

benito22

Glama, ista je to ono sto sam druga slika!!!a stavio sam sifra ali je isto meni se cini da je to losa key code!!!!!! dirtbike dirtbike dirtbike dirtbike

glama

Evo pogledaj malo slike i pokuÅ¡aj ubaciti sa KeyMaker_131 ako ne ide na jednoj slici imaÅ¡ zaokružen ključ za digi tv pa ga ručno upiÅ¡i

benito22

Ono sto si mi pokazao a ona ima vazeci onaj 00/01,a ona druga 02/03 nevazeci da li da promjenim!!!!! *31*

glama

samo upiÅ¡i onaj po 00 i 01 kao sa slike a jesi to odradio izmjenu ključeva na kanalu rtl televizija ili nova tv na digi tv i nezaboravi mi uslikati da pogledam

benito22

Evo prva slika je proces do 85% a ne ide do 100% pa sam mislio pustiti za bar tri minuta i nikako,a druga slika program nova tv!!!!!

glama

znači proces neće do kraja e sad na kanalu nova tv znači bez ove liste otvori meni za izmjenu ključeva ukucaj 0008 i vidi Å¡ta pokazuje i imali ubačenih ključeva i tu mi sliku prikaži

benito22

A treca slika je key code vidis prazna je i cetvrta slika sam ubacio kljuc vidis u malom zutu boju i izlaz iz key code i gledam na novoj a nista je!!!!

glama

jesi napravio reset ključeva po uputi Å¡to sam ti postavio na način u "Konfigu" vidljiv "CAS ključ", pa sa "OK" i "desno", pojavom
opcije reset potvrditi je odgovarajućom bojom tipke na daljincu.. odradi to pa vidi Å¡ta dalje javlja

benito22

Malo mi objasni na cemu sam jer neznam sto da radim!!!!

glama

kad dođeÅ¡ na config (prva slika) ukucaj 2004 trebao bi se pojaviti cas key za izmjenu

benito22

kad ukucam ne otvara se!!!!!!

glama

Evo ti citiram iz jedne upute pročitaj i pokuÅ¡aj opet ali polako i malo kombiniraj
-Ulaskom u menu , ako u "Configu" nema stavke "CAS ključ" ući u "PodeÅ¡avanje sistema" , ukucati
 "2004" te omogućiti emu. Sada je u "Konfigu" vidljiv "CAS ključ", pa sa "OK" i "desno", pojavom
opcije reset potvrditi je odgovarajućom bojom tipke na daljincu..

benito22

Evo otvorila se Cas kljuc i kad pomaknem udesno naprimjer na cas ili slovo kao (N) i ispod se vidi (add,modify,save i reset,a taj reset je plava boja i da li da samo resetiram i nista vise jel tako ili treba li usmjeriti na bilo koja sifra i resetiram!!!!

glama

e to je to pokuÅ¡aj sad putem keymekera ubaciti i onaj ključ od 25.03 Å¡to sam ti posalo i vidi hoćeli da prima