Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 20954 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1155 on: July 31, 2018, 02:43:44 PM »
Mitrović u Fulhamu do 2023

You are not allowed to view links. Register or Login Srpski napadač Aleksandar Mitrović napustio je Newcastle United. On će i dalje igrati u Engleskoj, preselio se u glavni grad Londona, gdje će igrati za Fulhama. Neslužbeno, transfer je vrijedan 22 milijuna funti.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1156 on: July 31, 2018, 02:49:56 PM »
Pjaniću novi ugovor

You are not allowed to view links. Register or Login Koliko je u današnjem nogometu bitan menadžer, svjedoči i slučaj igrača Juventusa te reprezentativca BiH, Miralema Pjanića, koji je ovog ljeta angažirao Falija Ramadanija, a upravo je moćni agent izvojevao novi ugovor sjajnom veznjaku. Igrač je bio nezadovoljan sa 4.5 milijuna eura po sezoni, pa je sada uspio dobiti nove, bolje uvjete. Potpisao je ugovor do 2023. vrijedan osam milijuna eura po sezoni što znači da će biti jedan od pet najplaćenijih nogometaša Serije A. Veće plaće od njega imaju samo Ronaldo, Higuain i Bonucci, dok je Dybala na istoj plaći.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1157 on: July 31, 2018, 02:58:30 PM »
Barcelona briše ime svog stadiona za 300 milijuna eura

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Sezona koja je pred nama mogla bi biti posljednja u kojoj će Barcelona igrati na Camp Nouu. No neće se preseliti sa stadiona ili izgraditi novi, nego bi se slavni Barcin dom trebao preimenovati. Azijci i Amerikanci nude 300 milijuna eura, a za te novce moći će izabrati novo ime Barceloninog stadiona koji se od sljedeće godine vrlo vjerojatno neće zvati Camp Nou. Tim novcem čelnici Barcelone mogli bi pokriti dio troškova obnove svog stadiona. Planiraju proširiti sadašnji kapacitet s 99 na 105 tisuća, a to će ih koštati oko 600 milijuna eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1158 on: July 31, 2018, 07:25:42 PM »
Slaviša Stojanović novi trener Levskog

You are not allowed to view links. Register or Login Bivši selektor Slovenije postao je trener kluba iz Sofije. Bugarski nogometni prvak Levski potvrdio je na svojoj internetskoj stranici da je izabran za novog trenera tima Slaviša Stojanović (lijevo) koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Na klupi će zamijeniti Talijana Delia Rossija.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1159 on: August 01, 2018, 01:17:50 PM »
Bernard u Chelsea

You are not allowed to view links. Register or Login Novi član londonskog kluba Chelsea postao brazilski nogometaš Bernard, doskorašnji član ukrajinskog Shakhtara iz Donetska. Radi se o omalenom (164cm) i jako brzom nogometašu koji igra na poziciji lijevog krilnog napadača. Na Stamford Bridge stići će kao slobodan igrač. Odbio je produženje saradnje sa Shakhtarom, a u moru ponuda koje je dobio, odlučio je prihvatiti onu koja je stigla od londonskih Plavaca. Brazilac je za Shakhtar odigrao 157 utakmica i postigao je 28 golova, a u karijeri je igrao još za Atletico Mineiro.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1160 on: August 01, 2018, 01:21:59 PM »
Robert Green u Chelsea

You are not allowed to view links. Register or Login Nekadašnji reprezentativac Engleske, 38-godišnji Robert Green poslužit će četi Mauzicija Sarrija tek ako se povrijede prva dva golmana Thibaut Courtois i Willy Caballero. Potpisao je jednogodišnji ugovor. Inače, Green je tokom karijere upisao 12 nastupa za reprezentaciju, a između ostalog je branio za West Ham United, QPR, Leeds i Huddersfield.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1161 on: August 01, 2018, 01:25:08 PM »
Lazio predstavio Badelja i Correu

You are not allowed to view links. Register or Login Rimski Lazio putem službenih kanala potvrdio je angažman dvojice nogometaša koji su se u zadnje vrijeme najčešće spominjali u kontekstu dolaska u klub iz vječnog grada. Naime, u klub su stigli hrvatski reprezentativac i dosadašnji igrač Fiorentine Milan Badelj, a drugo pojačanje je Argentinac Correa koji je pristigao iz Seville. Badelj je potpisao ugovor na četiri, a Correa na pet godina. Financijski detalji nisu službeno potvrđeni, ali nagađa se da je za Argentinca plaćeno 13 milijuna eura, dok im je strijelac vodećeg pogotka protiv Islanda na Mundijalu, Badelj, došao besplatno kao slobodan igrač.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1162 on: August 01, 2018, 01:32:36 PM »
Lucas Digne potpisao na pet godina

You are not allowed to view links. Register or Login Kako prenose službene stranice Evertona novi igrač momčadi iz Liverpoola jest Lucas Digne koji je protekle dvije sezone proveo u redovima Barcelone. 25-godišnji Lucas Digne protekle je dvije sezone proveo u redovima Barcelone za koju je upisao 46 nastupa u svim natjecanjima, pri čemu je osvojio domaće prvenstvo i španjolski Kup. Potpisao je za Everton na pet godina. Prije Barcelone nastupa je za PSG s kojim je osvojio dva naslova francuskog prvaka, dok je jednu sezonu boravio na posudbi u redovima Rome.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1163 on: August 01, 2018, 01:42:46 PM »
Vrsaljko se priključio Brozoviću i Perišiću

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Priče od proteklih dana dobile su službenu potvrdu, Šime Vrsaljko novi je igrač Intera. Vrsaljko odlazi na jednogodišnju posudbu, a Inter ima opciju otkupa ugovora na kraju sezone.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1164 on: August 02, 2018, 02:55:06 PM »
U Engleskoj kartoni za nemirne trenere

You are not allowed to view links. Register or Login Engleski nogometni savez predstavio je novost na svojim terenima. U novoj sezoni postoje žuti i crveni kartoni za trenere i ostalo tehničko osoblje kluba. Kažnjavat će se neprimjereni jezik, sarkastične gestikulacije i udaranje bočica u znak neslaganja. Menadžeri će utakmicom suspenzije biti kažnjeni s četiri zarađena žuta kartona. Nakon osam žutih propuštaju dvije utakmice, a nakon 12 kartona dolazi do tri utakmice suspenzije. Ako trener skupi 16 kartona u sezoni, protiv njega se pokreće disciplinski postupak koji može rezultirati višemjesečnom suspenzijom. Testiranje će se provesti u Liga kupu i drugoj engleskoj ligi.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1165 on: August 02, 2018, 03:03:24 PM »
Barcelona potpisala senegalsko čudo od djeteta

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelona bi vijest, prema tamošnjim medijima, trebala i službeno potvrditi već unutar nekoliko sati! Nije se o tome skoro ništa pisalo, a onda je jednostavno preplavilo internet – Barcelona je na pragu dovršavanja još jednog ovoljetnog posla. Naime, u Kataloniju stiže mladi 19-godišnji desni bek Moussa Wague. Ovo senegalsko čudo od djeteta proslavilo se upravo na Mundijalu u Rusiji, a u Barcu stiže iz belgijskog Eupena. Mladić je navodno već doputovao u svoj novi klub i sada odrađuje liječničke preglede, a nakon istih slijedi i službena potvrda. Barcelona je ovim transferom ulovila jednog od najtalentiranijih afričkih igrača i zasigurno zvijezdu u usponu. Kako navode tamošnji mediji, Wague će prvi biti dio B momčadi, no vrlo brzo uslijedit će promocija u seniorski tim. Time će Ernesto Valverde imati još jednu opciju na problematičnoj poziciji desnog beka. Wague i Semedo trebali bi okupirati to mjesto, a Sergi Roberto time bi se napokon preselio u vezni red, što mu je uostalom i prirodna pozicija.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1166 on: August 02, 2018, 03:11:19 PM »
Sanjin Prcić potpisao za Levante

You are not allowed to view links. Register or Login Na zvaničnoj internet-stranici Levantea je potvrđeno da je Prcić potpisao ugovor na tri sezone. Bh. veznjak je stigao u klub iz La Lige nakon što je napustio francuski Rennes. Osim za pomenute klubove, Sanjin je nastupao za Torino, Perugiju, i Sochaux. Također, bio je član mladih selekcija reprezentacije BiH te je povremeni član seniorskog tima.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1167 on: August 02, 2018, 03:30:16 PM »
Collina odstupio s funkcije šefa sudaca

You are not allowed to view links. Register or Login 58-godišnji Talijan Pierluigi Collina, nekad čuveni talijanski sudac odstupio je s funkcije zbog osobnih razloga. Zadnjih osam godina vodio je Sudački odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA). Naslijedit će ga sunarodnjak, 50-godišnji  Roberto Rosetti koji je netom završenom SP-u u Rusiji bio šefom sudaca koji su radili u VAR-u. 

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1168 on: August 03, 2018, 11:22:17 AM »
Jesus u Cityju do 2023.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Mladi Brazilac Gabriel Jesus i službeno je potpisao novi i poboljšani ugovor s Manchester Cityjem te će tako na Etihadu biti sve do 2023. godine.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1169 on: August 03, 2018, 11:28:08 AM »
Španjolac Pedro u Chelsea do 2020.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Pedro je stavi svoj potpis na novi i poboljšani ugovor koji će ga na Stamford Bridgeu držati sve do 2020. godine, kako je potvrdio i klub iz Londona. U Chelsea je stigao na ljeto 2015. godine, a u 131 nastupu zabio je ukupno 28 pogodaka.