Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 21106 times)

0 Members and 35 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1245 on: January 30, 2019, 11:22:13 AM »
Sandro Wagner odlazi u Kinu

You are not allowed to view links. Register or Login Sandro Wagner, iskusni njemački napadač stigao je u Bayern prošlog siječnja za 13 milijuna eura iz Hoffenheima, a za njega je to zapravo bio samo povratak u klub čiji je omladinski pogon prošao. Jedanaest godina je iskustvo i golove skupljao po Duisburgu, Herthi, Kaiserslauternu, Darmstadtu, Werderu i Hoffenheimu. Sada odlazi u Kinu, Kinezi su se opet pokazali kao dobar kupac, točnije Tianjin Teda. Bayernu će pripasti 5 milijuna eura, a igrač će po sezoni zaraditi 7,5 milijuna eura neto, što će mu na dvogodišnji ugovor donijeti sjajnih 15 milijuna, novac koji u Europi ne bi mogao zaraditi vjerojatno do kraja karijere.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1246 on: January 30, 2019, 11:32:02 AM »
Nicolae Stanciu u Al Ahli

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Nakon samo godinu dana u Sparti Prag, 25-godišnji veznjak Nicolae Stanciu odlazi u saudijski Al Ahli. Praški klub će zaraditi 10 milijuna eura što je najveći izlazni transfer u češkom nogometu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1247 on: January 31, 2019, 01:35:12 PM »
Alen Halilović ima novi klub

You are not allowed to view links. Register or Login Milan je jučer kasno navečer poslao Alena Halilovića na posudbu u belgijski Standard iz Liegea. Halilović će u taboru belgijskog velikana narednih pet mjeseci igrati kao posuđen igrač slavnih Rossonera kod kojih nije često dobijao šansu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1248 on: January 31, 2019, 01:38:06 PM »
Palaversa potpisao za City

You are not allowed to view links. Register or Login Ante Palaversa novi je igrač Manchester Cityja, 18-godišnji veznjak potpisao je ugovor s aktualnim prvakom Engleske nakon što je u utorak uspješno prošao liječničke testove. Vijest je potvrdio splitski klub preko svojih kanala. Palaversa ostaje na posudbi u redovima Bijelih do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1249 on: January 31, 2019, 01:45:12 PM »
Rabbi Matondo u Schalkeu

You are not allowed to view links. Register or Login Schalke 04 je potrvdio transfer Rabbija Matonda iz Manchester Cityja. Potpisao je četri i pol godišnji ugovor te odabrao dres s brojem 14.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1250 on: January 31, 2019, 01:50:49 PM »
Karlan Grant u Huddersfildu

You are not allowed to view links. Register or Login Huddersfield je doveo Charltonovog 21-godišnjeg napadača Karlana Granta za 2.300.000 eura. Potpisao je do 2022. godine.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1251 on: January 31, 2019, 01:56:38 PM »
Cristian Borja u Sportingu

You are not allowed to view links. Register or Login 25-godišnji Kolumbijac Cristian Alexis Borja González je novi igrač Sportinga iz Lisabona! Portugalski gigant platio je meksičkoj Toluci 3,1 milijun eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1252 on: February 01, 2019, 05:41:31 PM »
Ahmed Said u Rio Ave

You are not allowed to view links. Register or Login Ganac Ahmed Said se vraća u Portugal odakle je i došao u Hajduk Split, a Rio Ave će za njega iskeširati 350 tisuća eura.


pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1253 on: February 01, 2019, 05:44:26 PM »
Španjolski Kup kralja

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelona - Real, Betis - Valencia. To su parovi polufinala španjolskog Kupa kralja. Barca i Real prvu utakmicu igraju 6. veljače, uzvrat je 27. veljače.


pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1254 on: February 01, 2019, 06:06:15 PM »
Brazilac Emerson je novi član Barcelone

You are not allowed to view links. Register or Login Katalonski nogometni div Barcelona je danas objavio da je napravio još jedan posao za budućnost. Iz Brazilskog Atletico Mineira će dovesti braniča Emersona, ali novo pojačanje će  igrati za blaugranu tek u sljedećoj sezoni. Emerson Aparecido Leite de Souza Junior zamijenit će poslodavca u srpnju. Potpisao je petogodišnji ugovor, do 2024. Transfer vrijedan 12 milijuna eura. "U Brazilu ga uspoređuju s bivšim igračem Dannyjem Alvesom, Emerson je branič koji također može biti uključen u napad", napisala je Barcelona.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1255 on: February 02, 2019, 11:11:00 AM »
Fellaini u Kini

You are not allowed to view links. Register or Login Reprezentativac Belgije, 31-godišnji veznjak Marouane Fellaini prešao je iz Manchester Uniteda za 10,5 milijuna funti (14 milijuna dolara) u momčad kineske Super lige Shandong Luneng.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1256 on: February 02, 2019, 11:19:43 AM »
Denis Suarez u Arsenalu

You are not allowed to view links. Register or Login Denis Suarez službeno se pridružio Arsenalu na posudbi iz Barcelone. Španjolac je produžio ugovor s katalonskim klubom do 30. lipnja 2021. prije nego što je dogovorio uvjete s klubom u sjevernom Londonu za ostatak sezone. Ugovor uključuje i opciju kupnje. Španjolac će nositi br. 22 u Arsenalu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1257 on: February 02, 2019, 11:28:29 AM »
Jan Mlakar u Brightonu

You are not allowed to view links. Register or Login Slovenski napadač Jan Mlakar iz NK Maribor potpisao je ugovor sa engleskim Brightonom za neobjavljenu naknadu. 20-godišnjak, koji je ove sezone postigao 10 golova u 20 nastupa za Maribor, potpisao je ugovor s Brightonom na tri i pol godine, ali će se vratiti na posudbu slovenskom klubu do kraja sezone.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1258 on: February 06, 2019, 12:33:10 PM »
Barcelona večeras s imenima i u kineskom jeziku

You are not allowed to view links. Register or Login Nogometaši Barcelone večeras će igrati El Clasico u posebnim dresovima koji otkrivaju daljnju poslovnu strategiju jednog od najvećih nogometnih klubova na svijetu. Igrači Barcelone bit će predstavljeni u posebnim dresovima, na kojima će imena igrača biti napisana u klasičnoj latinskoj verziji, odmah ispod njih imena će biti napisana na kineskom. Barcelona želi čestitati Kinezima na novoj godini, koju Kinezi slave na svom kalendaru 5. veljače, kao i pripreme za posjet Kine Barceloni sljedećeg ljeta.

You are not allowed to view links. Register or Login

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1259 on: February 08, 2019, 03:06:45 PM »
Tragedija u Brazilu

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Najmanje 10 osoba ubijeno je danas u petak kada je požar probio spavaonicu za mlade igrače u centru za obuku u Rio de Janeiru. Požar u klubu Flamengo izbio je u rano jutro kada su mnogi mladi igrači, u dobi od 14 do 17 godina, spavali. Tri osobe su ozlijeđene, jedna ozbiljno, a odvedeni su u obližnju bolnicu, rekli su dužnosnici. Flamengo je jedan od najpopularnijih brazilskih nogometnih klubova, a neke od najvećih zvijezda u zemlji igrale su tamo, uključujući i Ronaldinha, koji je predstavljao državu na dva Svjetska kupa - uključujući Brazil koji je osvojio trofej 2002. - i također igrao za nekoliko klubova u inozemstvu, uključujući Barcelonu i Milano. Centar za obuku mladih nogometaša, nazvan Urubuovo gnijezdo, u zapadnom dijelu grada, nedavno je bio podvrgnut obnovi. Vatrogasne ekipe koje su u prostorijama već su uspjele kontrolirati plamen i trenutno rade na izbjegavanju novih pojava. Vatrogasne ekipe koje su u prostorijama već su uspjele kontrolirati plamen i trenutno rade na izbjegavanju novih pojava. Razlog požara trenutno nije poznat.

Rio de Janeiro se još uvijek oporavlja od jake oluje kiše i vjetra koja je opustošila glavni grad Fluminense u srijedu navečer i ostavila šest mrtvih, poplave u nekoliko dijelova grada, klizišta, pad oko 170 stabala i desetke uništenih  vozila. Zapadna zona, u kojoj se nalazi centar za obuku Flamengo, bila je jedna od najviše pogođenih olujom.