Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 22196 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1605 on: July 29, 2019, 01:36:50 PM »
Transfer Balea propao

You are not allowed to view links. Register or Login Transfer Garetha Balea u Kinu je propao, Real Madrid navodno je stavio ključ u bravu na pregovore i otkazao cijeli posao. Bale je dobio dozvolu za odlazak iz kluba i već je sve bio dogovorio s kineskim Jiangsu Suningom, ali mediji s Otoka javljaju kako je transfer propao radi neslaganja među klubovima, Real Madrid jučer je naprasito prekinuo pregovore. Pojedini mediji javljaju kako je problem nastao između klubova, jer je Jiangsu navodno želio Balea dobiti bez odštete kako bi mu mogao isplatiti rekordnu plaću od bruto milion funti tjedno.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1606 on: July 29, 2019, 01:41:31 PM »
Santini u Jiangsu Suningu

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Ivan Santini je predstavljen kao novi igrač Jiangsu Suninga. Povremeni hrvatski reprezentativac, 30-godišnji napadač Ivan Santini napustio je belgijski klub Anderlecht nakon samo jedne sezone. Prošle sezone zabio je 16 golova u 39 nastupa za Anderlecht. Potpisao je ugovor sa kineskim klubom Jiangsu Suning. Anderlechtu je pripalo pet miliona eura odštete. U Jiangsu Suningu će biti peti stranac, a osim njega tu igraju i poznata imena iz europskog nogometa kao što su Eder, Gabriel Palletta, Miranda i Alex Teixeira.  Prema pravilima kineske lige, klubovi smiju imati četiri strana igrača, a s obzirom da Talijan Gabriel Paletta uskoro odlazi, Jiangsu je sa Santinijem ispunio kvotu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1607 on: July 29, 2019, 01:59:22 PM »
Harvey Elliott odabrao Liverpool

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Liverpool i mladi engleski reprezentativac, sada već bivši igrač Fulhama, 16-godišnji Harvey Elliott potpisali su ugovor. Manchester City i Arsenal također su željeli dobiti mladog talenta, no Elliott se odlučio za Liverpool. Elliott je u svibnju, u dresu Fulhama, igrao utakmicu protiv Wolverhampton Wanderersa u dobi od 16 godina i 30 dana, čime je postao najmlađi debitant u povijesti engleske Premier lige.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1608 on: July 29, 2019, 10:03:17 PM »
Bale nije otputovao na Audi Cup

You are not allowed to view links. Register or Login Real je blokirao transfer Garetha Balea u Kinu i Bale koji je bijesan zbog svog tretmana menadžera Zinedinea Zidanea i predsjednika Florentina Pereza nije putovao na prijateljski turnir Audi Cup u Münchenu. Florentino Perez je otkazao transfer u posljednji trenutak nakon što je zahtijevao odštetu od Kineza. Ostanak u Realu najvjerojatnija je opcija u kojoj profitira Bale. Velšanin će tjedno primati plaću od 650 tisuća eura, a neće igrati nogomet, a ugovor s Realom mu traje još tri godine.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1609 on: July 30, 2019, 09:05:30 PM »
Herve Renard na klupi Saudijske Arabije

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login 50-godišnji Francuz Herve Renard novi je izbornik reprezentacije Saudijske Arabije, a taj je posao prihvatio samo dva tjedna nakon što je napustio dužnost izbornika Maroka, a vijest je potvrdio i predsjednik Saudijskog nogometnog saveza Yasser al-Misehal. Klupu Maroka napustio je nakon iznenađujućeg ispadanja od Benina u osmini finala Afričkog prvenstva nakon izvođenja jedanaesteraca.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1610 on: July 30, 2019, 09:08:02 PM »
Moise Kean u Evertonu

You are not allowed to view links. Register or Login Mediji u Italiji prenose kako su Juventus i Everton dogovorili detalje transfera 19-godišnjeg Moise Keana u redove engleskog kluba. Igrač je navodno već na putu u Everton gdje ga očekuje liječnički i potom potpis ugovora. Juventus bi na ime napadača trebao zaraditi između 30 i 40 miliona eura, dok će Kean po sezoni zarađivati 3 miliona eura. Igrač ima iza sebe fantastičnu sezonu u dresu Juventusa, u presudnom trenutku sezone, tijekom 13 utakmica postigao je 6 golova. Odlične predstave na terenu zaradile su mu i poziv u talijansku reprezentaciju.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1611 on: July 30, 2019, 09:09:38 PM »
Idrissa Gueye u PSG-u

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login Paris Saint-Germain dogovorio je uvjete sa standardnim senegalskim reprezentativcem, 29-godišnjim veznjakom Idrissa Gana Gueyeom, a detalji su navodno usuglašeni i sa klubom iz kojeg dolazi, Evertonom. Transferom igrača engleski klub navodno će zaraditi 32 miliona eura, a vjerojatno i nešto više uz određene bonuse. U Evertonu se nalazi od 2016. godine, a prije je nastupao za Aston Villu i francuski Lille.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1612 on: July 30, 2019, 09:39:10 PM »
Bale trenirao sam

You are not allowed to view links. Register or Login Španski mediji prenose kako je Velšanin Gareth Bale danas sam trenirao u Trening centru Reala pošto je ostatak ekipe u Minhenu. Danas je Real igrao na Audi Cup-u protiv Tottenhama i bio ponovno poražen sa 1:0, gol je zabio Harry Kane. Real Madrid je jučer saopštio da njihov krilni igrač nije trenirao s ekipom i da je radio skupa sa Lukom Jovićem koji je povrijeđen. Ipak, danas je Bale očigledno postao vuk samotnjak jer Jovića nije bilo na treningu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1613 on: July 31, 2019, 08:16:25 AM »
Haris Duljević u Nimesu

You are not allowed to view links. Register or Login Reprezentativac Bosne i Hercegovine, 25-godišnji krilni napadač Haris Duljević danas je i zvanično prešao iz Dynamo Dresdena u Nimes Olympique. Duljević je s ekipom koja igra u francuskoj Ligue 1 potpisao trogodišnji ugovor, Dynamo Dresden na ime obeštećenja zaraditi će 700.000 eura. Nakon dvije godine je tako napustio njemačkog drugoligaša, u protekle dvije sezone odigrao je ukupno 55 utakmica za Dynamo i postigao četiri gola. Za A selekciju BiH debitovao je 2016. godine i od tada je skupio 19 nastupao te postigao jedan gol.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1614 on: July 31, 2019, 08:19:27 AM »
Patrick Cutrone u Wolverhamptonu

You are not allowed to view links. Register or Login Iz Milana je stigla potvrda kako je transfer 21-godišnjeg napadača Patricka Cutronea u redove Wolverhamptona uspješno završen, te je igrač potpisao četverogodišnji ugovor s novim klubom. Milan će na ime prodaje mladog napadača dobiti 18 miliona eura odštete plus bonuse. Cutrone je u dresu Milana u 63 susreta postigao 13 golova i imat će konkurenciju u Raulu Jimenezu, koji je bio najbolji strijelac vukova u svim natjecanjima prošle sezone postigavši 13 golova.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1615 on: July 31, 2019, 04:52:08 PM »
Franjo Prce u Ukrajini

You are not allowed to view links. Register or Login Bivši mladi hrvatski reprezentativac, 23-godišnji stoper Franjo Prce potpisao je trogodišnji ugovor sa ukrajinskim prvoligašem Karpaty Lviv. Prce je karijeru počeo u Hajduku, bio u Laziu koji ga je slao na posudbe u Salernitanu, Bresciju i Istru 1961. U Ukrajinu stiže iz ciparske Omonie.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1616 on: July 31, 2019, 04:52:59 PM »
Kevin-Princ Boateng u Fiorentini

You are not allowed to view links. Register or Login Ono što se već duže vremena spekulisalo je danas dobilo svoju potvrdu. Nekadašnji reprezentativac Gane, Kevin-Princ Boateng stigao je iz Sassuola u Fiorentinu za svega milion eura i stavio paraf na dvogodišnji ugovor. U prošlosti je nosio dresove Milana i Sassuola. Takođe je igrao za Schalke, Eintracht i od januara kao pozajmljeni igrač Sassuola na "Kamp Nou" za Barcelonu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1617 on: July 31, 2019, 04:53:40 PM »
Frane Vojković u Ukrajini

You are not allowed to view links. Register or Login 22-godišnji veznjak Frane Vojković odlazi u Ukrajinu kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s Hajdukom. Potpisao je dvogodišnji ugovor s ukrajinskim klubom Karpaty Lviv. Prošlu sezonu igrao je za Rudeš i drugu ekipu Hajduka. Igrao je za mlade selekcije Hrvatske od U-14 do U-21, te od najmlađih dana označen kao veliki talent Hajduka.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1618 on: July 31, 2019, 05:09:39 PM »
Kandidati FIFA-e za najboljeg igrača svijeta

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login FIFA je danas objavila koji nogometaši su ušli u uži izbor za najboljeg igrača svijeta za proteklu sezonu.

Mohamed Salah (EGY) – Liverpool
Matthijs de Ligt (NED) – Ajax / Juventus
Virgil van Dijk (NED) – Liverpool
Frenkie de Jong (NED) – Ajax / FC Barcelona
Lionel Messi (ARG) – FC Barcelona
Cristiano Ronaldo (POR) – Juventus
Harry Kane (ENG) – Tottenham Hotspur
Kylian Mbappe (FRA) – Paris Saint-Germain
Sadio Mane (SEN) – Liverpool
Eden Hazard (BEL) – Chelsea / Real Madrid

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1619 on: August 01, 2019, 12:13:16 PM »
Trezeguet potpisao za Aston Villu

You are not allowed to view links. Register or Login Povratnik u Premier ligu, ekipa Aston Ville, slaže ekipu kako naredne sezone ne bi morala da strepi za opstanak. Novo pojačanje je 24-godišnji Egipčanin Mahmoud Hassan, poznatiji kao Trezeguet koji dolazi iz Kasimpase. Trezeguet nastupa na poziciji krilnog napadača.  U Aston Villi ne sumnjaju u njegove kvalitete, pa su turskoj Kasimpasi za Trezeguetov transfer isplatili 10 miliona eura.