Pomoc oko CCcam na dm800hd

Started by misticni, September 25, 2010, 03:25:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

misticni

Pozdrav svima,

pocetnik sam sto se tice CS i potrebna mi je pomoc. Imam dm800hd i DreamElite 1.3.3 CCcam 2.1.4. Posto nemam nijednu lokalnu karticu nasao sam najsvezije free servere i njihove C linije, ima ih oko 100, ubacio u config file. Nista osim toga nisam menjao u config file jer sam procitao da za primanje kartica nije potrebno imati F linije, dydns nalog ni otvorene portove. U CCcam info u meniju server stoji ime tog servera, ali pored njega je crvena tacka i pise da nije konektovan. Da li to znaci da taj server nije vise aktivan ili ja u config fajlu treba jos nesto da dodam ili su potrebna jos neka podesavanja?

Hvala unapred svima na pomoci.

PaproMob

Da taj server nije vise aktivan. A vecinom od tih free servera nema nista. Ili kupi neku karticu ili neki drugi nacin da dodjes do C linije pozz

janicar

Quote from: misticni Pozdrav svima,

pocetnik sam sto se tice CS i potrebna mi je pomoc. Imam dm800hd i DreamElite 1.3.3 CCcam 2.1.4. Posto nemam nijednu lokalnu karticu nasao sam najsvezije free servere i njihove C linije, ima ih oko 100, ubacio u config file. Nista osim toga nisam menjao u config file jer sam procitao da za primanje kartica nije potrebno imati F linije, dydns nalog ni otvorene portove. U CCcam info u meniju server stoji ime tog servera, ali pored njega je crvena tacka i pise da nije konektovan. Da li to znaci da taj server nije vise aktivan ili ja u config fajlu treba jos nesto da dodam ili su potrebna jos neka podesavanja?

Hvala unapred svima na pomoci.

ti kao klijent ne trebas nista podesavati , samo ubacis C linije u CCcam cfg i to je to , sam kazes kad ides na info da su ti serveri crveni znaci nisu vise aktivne te linije , jer i kad nadjes te free linije rade vrlo kratko

antox

pa dičeÅ¡ svih 100 ubacit neče ih očitat do sutra !!!! kad bude aktivna biče zelena..

alpe

neznam kako si uspio pokrenuti dream jer imam i ja 800 hd
i oni nece da rade sa vise od 40 linija

janicar

Quote from: alpe neznam kako si uspio pokrenuti dream jer imam i ja 800 hd

ko to kaze da nece?
ja na svog stavim 70 peerova i radi

misticni

Quote from: alpe neznam kako si uspio pokrenuti dream jer imam i ja 800 hd

Ubacivao sam i vise od 100 linija i normalno je radio, mozda zato sto server nije aktivan.

commando

Potvrdjujem. Na dm500s stavljao sam 40 n i 25 c reshare linija + oscam 15 readera i radi bez greske znaci 65 + 15 oscam perova na maleni 500s koji je 6x manje memorije od 800hd
C$ server HD 42E-30W = 2x