oscam+cccam2.1.3 Problem

Started by Moki, September 27, 2010, 05:36:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Moki

Ljudi zasto mi se rusi cccam a oscam ostane ukljucen.
DM800HD DE 1.33D
Nekad mi se srusi nekoliko puta dnevno, nekad nikad a nekad samo jednom.
Provjeravao sam linije sve su u redu.

avas

ugasi oscam pa probaj, jer on ako ga koristis na vise stvari vuce jako puno memorije a nema opciju da ga ogranicis pa ti zato srusi cccam. Probaj napraviti swap memoriju pa probaj. I probaj bez oscama prvo

Moki

Quote from: avas ugasi oscam pa probaj, jer on ako ga koristis na vise stvari vuce jako puno memorije a nema opciju da ga ogranicis pa ti zato srusi cccam. Probaj napraviti swap memoriju pa probaj. I probaj bez oscama prvo

Kako mislis sam cccam sam. Ono pokrenem samo njega.

kako se pravi swap memorija.

avas

da pokrenes samo njega pa ces videti dali pada. Ako ne pada onda znas da je do memorije problem. Napravis swap memoriju na hard disk ovako:
dd if=/dev/zero of=/hdd/swap bs=1024 count=262144
mkswap /hdd/swap
swapon /hdd/swap

Moki

Quote from: avas da pokrenes samo njega pa ces videti dali pada. Ako ne pada onda znas da je do memorije problem. Napravis swap memoriju na hard disk ovako:
dd if=/dev/zero of=/hdd/swap bs=1024 count=262144
mkswap /hdd/swap
swapon /hdd/swap

A kako ce mi raditi server ako iskljucim oscam, jel to ima nekakve veze.
Nemam HDD u boxu pa onda swap nemogu napraviti, jel moze to na USB

janicar

Quote from: Moki Ljudi zasto mi se rusi cccam a oscam ostane ukljucen.
DM800HD DE 1.33D
Nekad mi se srusi nekoliko puta dnevno, nekad nikad a nekad samo jednom.
Provjeravao sam linije sve su u redu.

kod mene je isto na dm800 cccam 2 1 3 i Oscam vec 3 mjeseca nijednom mi se jos nije rusio , radim mu reset svako 4 dana, eh sad znaci karta TNT mi je na njemu koju dajem drugima i jos ima par linija koje su mi samo za gledanje nista drugo, kod tebe mozda ima vise toga pa zato ti i rusi

Moki

kod mene je isto na dm800 cccam 2 1 3 i Oscam vec 3 mjeseca nijednom mi se jos nije rusio , radim mu reset svako 4 dana, eh sad znaci karta TNT mi je na njemu koju dajem drugima i jos ima par linija koje su mi samo za gledanje nista drugo, kod tebe mozda ima vise toga pa zato ti i rusi
[/quote]

Pa dobro nema bas nesto puno u njemu, imam TTV karticu u Smargo+ i HRT u internom i jos par linija koje koristim za gledanje i par f linija koje dajem.
Nasao sam kako se radi SWAP na USB-u sad cemo vidjeti kako ce raditi

Moki

avas

pokreni cccam u debug modu preko putty-ja komandom -dv i gledaj sta se desava u cccamu. Kod mog prijatelja se isto to desava kad mu neko pokusava koristiti f liniju dva puta tj dva puta se spaja na njegov server sa istim user name i tako zablesira cccam

Moki

Quote from: avas pokreni cccam u debug modu preko putty-ja komandom -dv i gledaj sta se desava u cccamu. Kod mog prijatelja se isto to desava kad mu neko pokusava koristiti f liniju dva puta tj dva puta se spaja na njegov server sa istim user name i tako zablesira cccam

Jel mozes napisati tocno komande kao to ide u putty

Moki

Quote from: avas sve isto kao ovde http://www.cardsharing-x.com/index.php?topic=22706.msg64938#msg64938 samo bez > /tmp/debug.txt a025

Ok pokrenuo sam ali koliko vidim ovdje sve u redu

avas

pa ako nije pao onda je sve ok, a ako pocne oped da pada upali ponovo debug mod pa cekaj da padne i vidi u logu u cemu je stvar (pozz)

Moki

Quote from: avas pa ako nije pao onda je sve ok, a ako pocne oped da pada upali ponovo debug mod pa cekaj da padne i vidi u logu u cemu je stvar (pozz)

Evo od sinoc nije padao sad cemo vidjeti do kada