totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

elvis_eki

postoji resenje za total tv, kako i sta se radi pojma nemam tip uzima 3000 evra po resiveru daje garanciju, ja cu da probam pa javljam sta ce biti,

pozdrav

batasale

Quote from: elvis_eki;94779postoji resenje za total tv, kako i sta se radi pojma nemam tip uzima 3000 evra po resiveru daje garanciju, ja cu da probam pa javljam sta ce biti,

pozdrav

no comment, mislim majke mi , bez komentara.

dox

pa jel mu nije malo?! :)

Deda Pantelija

jesi se ti zajebo u nulama ili...
za 3000 ja ću ti glumit 3 godine ,netreba ti tv
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

elvis_eki

jebi ga ja imam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, sto da ne,

taxitv

E bas deda dobro si rekao??WeLcOmE

dox

i ja mislim da je problem u 0000
razumem da narod ima para za bacanje ali mislim da nece puno zaraditi....
mislim da bi nam pametnije bilo da trazimo resenje, jeftinije ce mo proci :)

Deda Pantelija

hajde daj meni pola od toga da usput platim i ja za svojih 5 karti,i svima dobro
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

Oscam

jos jednom ko napise da prodaje CS ide BAN

nova1

hi, imaš al šta

Slayer89

Kad uspes namesti jedan screenshot na Dreamboxu da gledas HBO na totalu...

Ajde pa sa srecom....

kafaminas

elvis_eki

covek garantuje, ja cu da podjem da uradim, pa cemo videti zrtvovacu se u edukativne svrhe,

Slayer89

Ok, ajde da vidimo i to cudo...mozda i uspes...

taxitv

Pozdrav drugovi da vam kazem da radi 100% ali nece ludi da kazu kako i sta to je tocan odgovor da radi ima sta tu sa vid na { pidovi iz frekfencije } a plus sa  { BLOKEROM $$$ } i treba bih raditi,a ja sam video kod nekoga da radi ???dg7

morpheus28

Cao ljudi samo nesto da pitam kako sa SKY it on ti je N d s 3 a na ttv N d S 2 ja mislim kad radi Sky mora da radi i Total nego to ljudi stekaju kao da ce da uvate Boga za K...
je mislim da treba malo vise ljudi da se daju Na Oscam systemu ili tu negde ali nece dugo blizu smo resenja ljudi ,ne Brigajte i videcemo odakle ce prve informacije stici i od koga ....Ljudi Pozdrav i tu smo za Episodu Broj 2 Caosssss ........!!!

welcome*_ WeLcOmE jtd kafaminas
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!