totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

caje

Quote from: taxitv;95206Pozdrav drugovi jes ste culi sta se desava sa TAJ TOTAL proklet ostavite to po forumima, jer total uzeo akciju protiv hakere???/bolje kupite taj ako vam treba resiver i akrtu od totala i kraj, a nije dobro pricati po forumima ?/WeLcOmE
akcija protiv hakera cuj ovdje se ne vodi akcija protiv hakera
hakeri ste postali vi kad ste javno proturili prodaju cs servera pa
sad optuzivat nekog. objavio sam u prijasnjem postu imajte malo strpljenja danas do 19 casova znat ce te hocetel dobit public
file ili ne. i od sada pamet u glavu evo to ti ovako ide ukratko da ti objasnim al pazi ovo je primjer ne odnosi se ni na koga:
ja na primjer ulozim trud i znjanje da total radi kod tebe na dreamu  ti na to ne kazes ni hvala nego ga jednostavno uvrnes u cs dohvatis se pika.ba ili nekih drugih oglasnih tabli i eto tebi kajmak a meni nejma ni masla. e u ovom slucaju prvo nekim ljudima kajmaka a do kisela mlijeka doce vrijeme i za ostale.

mata1952

CAJE poz.danas od 15 sati čekam kada će doći 19 sati da čujem nove informacije za total tv, i dalje čekam!!!!!!!!!!!!kafaminas

l1706

Ocito nece biti nista hehe

hrttv

hfgtf strpljen, spašen ..

dadosb

hoče to biti da je TTV R.I.P.???

caje

Quote from: mata1952;95293CAJE poz.danas od 15 sati čekam kada će doći 19 sati da čujem nove informacije za total tv, i dalje čekam!!!!!!!!!!!!kafaminas
izgleda da ne citate dobro moje postove nego letite pred rudu.
evo ovako sinoc u 18:00 sklopljen je ugovor izmedju totala i tima oscama kad mislim na total tv to je total administracija kad mislim
na tim oscama zna se da je to oscam mnoge buni te vas molim ne saljite pm.to znaci tim oscama sklopio je ugovor sa totalom da
nece biti public file odnosno da je sklopljena materijalna strana izmedju oscama i total tva.za sada imate info iz prve ruke za sledeca 3 mjeseca oscam ostavlja na miru total tv posle ko zna
mozda se i drugima posreci.

Oscam

Quote from: caje;95388izgleda da ne citate dobro moje postove nego letite pred rudu.
evo ovako sinoc u 18:00 sklopljen je ugovor izmedju totala i tima oscama kad mislim na total tv to je total administracija kad mislim
na tim oscama zna se da je to oscam mnoge buni te vas molim ne saljite pm.to znaci tim oscama sklopio je ugovor sa totalom da
nece biti public file odnosno da je sklopljena materijalna strana izmedju oscama i total tva.za sada imate info iz prve ruke za sledeca 3 mjeseca oscam ostavlja na miru total tv posle ko zna

hihiihhiihih dobro si me nasmijao , sklopljen ugovor a ja na potpisivanju nisam bio , hm cudan ti izvor informacija i ako ti i dalje budu davali te pogresne informacije nemoj nam ih vise prenositi

hrttv

Quote from: Oscam;95389hihiihhiihih dobro si me nasmijao , sklopljen ugovor a ja na potpisivanju nisam bio , hm cudan ti izvor informacija i ako ti i dalje budu davali te pogresne informacije nemoj nam ih vise prenositi

zzzxxxzzz

bogobox

Quote from: caje;95388izgleda da ne citate dobro moje postove nego letite pred rudu.

total tv je naj jaci igrac u CS

1. upario karticu
2. platio nekome da ne pusti fix

niko drugi to nije uradio do sada osim TOTAL TV
jos stacemo cuti oko totala

nek -0cj

sivromiki

ja ne znam sta ovi ostali cekaju neka i oni sklope ugovor
i cs nece ga biti a ne oni menjaju zastitu ili uparuje kartice

maxgo

ebote al si ti informisan...samo neznam kako sve to znas.

bogobox

Quote from: sivromiki;95394ja ne znam sta ovi ostali cekaju neka i oni sklope ugovor
i cs nece ga biti a ne oni menjaju zastitu ili uparuje kartice

ma nemogu svi to
osim total tv
oni su jaka riba dgdgdgdg

matrixshare

Kakav info hahaha!!

maxgo

Kada malo sagledas stvari vidi se da smo mi "balkanci":
" najlepsi,najpametniji,najinteligentniji,najsnalazljivi,najbolji,i sada najbogatiji"

Da ti se smuci.

bogobox

zaboravio si i ;;NAJ ljubazniji ;;;

-evo drugi primer : ja danima vec molim na svih ex-yu forumima  da mi neko pomogne -da stapim u kontaktu sa nekim za digi tv -rsa i bk
-zamislite niko ne odgovara na pm
-a toliko ih ima sa digi tv sta radi u cs

eto to ti je mentalitet jugo.....