totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

antox

Quote from: Deda Pantelija;95646ova tema postala digi problemi bvm
neče bit viÅ¡e !!! jer  tko napiÅ¡e bilo kakav spomen o digiju isčitavanju bit če udaljen s foruma..sve preko pm molim..

Deda Pantelija

o tome ti pričam
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

labud

Sory mislio sam na totaltv moja greska
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

antox

Quote from: labud;95783Sory mislio sam na totaltv moja greska
sve je ti isti Ä'ava total ili digi ...

Admin

Ovako neka se pise i o Totalu i Digiu nema banovanja. Nismo kao ostali forumi da banujemo zbog takvih gluposti. Znaci slobodno pisite o digiu, hrt-u bilo cemu, nije problem :)

Pozz Tirkic

skala

Quote from: elvis_eki;95506Dragi kolege, fix postoji, ja sam poslao moj resiver ttv treba da se odradi, za par dana je kod mene, ko nebude verovao poslacu mu test liniju,

pozz

pricas bezveze jer nema nista od toga.. i bacas nam prasinu u oci drug!
moje osobno misljenje i bez uvrede!

Deda Pantelija

Quote from: skala;95915pricas bezveze jer nema nista od toga.. i bacas nam prasinu u oci drug!
moje osobno misljenje i bez uvrede!

nebi rekao da priča bezveze ,čovjeka znam lično i znam da je poslao i to dva komada , e sad da li će biti uradjeno to je pitanje .
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

mastermkd

Ako bude uradeno cekamo konacni ishod. Pozdrav

schumi065

Quote from: mastermkd;96016Ako bude uradeno cekamo konacni ishod. Pozdrav

Ma radi drug total svima ovima sto su slali resivere na iscitavanje samo im ne rade kamere na telefonima pa na zalost to ne mogu uslikati niti snimiti.

marines

Molio bi dobre ljude da mi pošalju na PM kontakt kako doći do nekoga ko išćitava zna se već?

Deda Pantelija

koliko sam primjetio danas je totalni mrak na totalu ,samo pinkovi rade
IMPORTANT PLEASE READ :

marines

Jeli moguće da se nitko ne usudi dati nikakav kontakt ili da nitko ništa ne zna ni za ttv,digi,max??

shareforever

halo ljudi de ko zna coveka sto ucitava ttv nek mi posalje pm
hf$(

Tante-Clara

Hallo ljudi.
 Ako neko nesto zna o totalu zamolio bi ga najljepse da mi posalje kontakt na pm
treba nam to sad pod hitno..
pozdravljam vas u nadi da ce nam slika opet zablistati

dadosb

meni takoÄ'er treba ista stvar