totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

fandjo

Quote from: schumi065;96201Ma radi drug total svima ovima sto su slali resivere na iscitavanje samo im ne rade kamere na telefonima pa na zalost to ne mogu uslikati niti snimiti.

sacekaj jos malo  dok se objave konacni rezultati pa onda pricaj sta ako bude nesto ako se dobavi tel,sa kamerom !!!!!

mrboobs

Quote from: schumi065;96201Ma radi drug total svima ovima sto su slali resivere na iscitavanje samo im ne rade kamere na telefonima pa na zalost to ne mogu uslikati niti snimiti.

Jeste kako da nije,i daje poklone uz svaki risiver(samo ako iscitava tolike risivere,valjda je sakupio para da popravi kamericu na telefonu,haha).Dajte ljudi ne lozite se kakvo iscitavanje risivera,shvatite jednom da RESENJA TRENUTNO NEMA!Nemojte nasedati na provokacije ljudi koji ovo postsavljaju,neko se setio da moze tu da uzme lepih para da laze narod.Sto se tice digija i ostalih to moze,samo primetio sam da je forum pun ljudi koji konstantno kukaju kako im niko nece dati kontakt kako ovo kako ono,a kada im se isti posalje ucute se i vise ne daju isti nikome.To samo pokazuje kakav je mentalitet nasih ljudi i zasto ce nesto ostati uvek nedostupno za nekoga.

lasta

pozdrav mrbobs imas pravo da ludi su ovako napravili da glupiraju po forumima,ali nek znaju TOTAL firma nije glupa kao ovi ludi sta su glupi normalno je da oni mopraju sta zastititi svoj sistem a ne znam sta kukaju kukavice ludi po forumima i pune postove sa glupote, on ili oni sta traze TOTAL lako je danasno vreme se naciti naracka  u firmi i imace oni TOTAL KOD svoje kuci ja ne razumjem sta popune forume sa gluposti,samo znam da tesko ce imati osven kupiti original total resiver i karta onda imace pozdrav svima nemam losi mislena za narot ali i ovako u svaki forum sa glupostima svarno je zagadano.....hf$(

schumi065

Quote from: mrboobs;96488Jeste kako da nije,i daje poklone uz svaki risiver(samo ako iscitava tolike risivere,valjda je sakupio para da popravi kamericu na telefonu,haha).Dajte ljudi ne lozite se kakvo iscitavanje risivera,shvatite jednom da RESENJA TRENUTNO NEMA!Nemojte nasedati na provokacije ljudi koji ovo postsavljaju,neko se setio da moze tu da uzme lepih para da laze narod.Sto se tice digija i ostalih to moze,samo primetio sam da je forum pun ljudi koji konstantno kukaju kako im niko nece dati kontakt kako ovo kako ono,a kada im se isti posalje ucute se i vise ne daju isti nikome.To samo pokazuje kakav je mentalitet nasih ljudi i zasto ce nesto ostati uvek nedostupno za nekoga.

U potpunosti se slazem sa kolegom. Sad ozbiljno, cinjenica je da rijesenja jos uvijek nema i ne vjerujem da ce ga u skorije vrijeme biti ako ga bude uopste. Ovo je preneseno sa oscam foruma a tvrdi jedan od developera:
Quotelook guys. we've investigated ttv, osn, viasat 093e over a long period now - from many angles - and it's all the same; looks like secure chipset.
No amount of reversing the firmware is going to help. even the source code for the cam isn't going to help.
Znaci nemojte nasjedati na koje kakve ponude za iscitavanje ili ne daj boze slati nekom pare unaprijed ko sto su neki uplacivali onom poljaku pa ostali i bez para i bez resivera. Preostaje nam da se strpimo, cekamo i naravno gledamo sve ostalo.

dadosb

dajte ljudi čemu galama...što čovjek napravi to neki drugi lik rastavi samo treba malo vremena da nebi bilo viška djelova
što če reći....što čovjek napravi čovjek i r......

dadosb

atr & box key now are same

2011/05/25 13:39:33 31059B50 r ATR: 3F FE 22 21 70 41 62 >33 A4 55 22< FF 44 50 80 00 00 6A 73 01 00 00

2011/05/25 13:39:36 31059B50 r [videoguard2-reader] serial: 0000346C, BoxID: 33 A4 55 22, baseyear: 1997

mrboobs

kome treba kontakt za digi neka se javi,ajd da pomognemo malo ljudima koji hoce da srede kartice za digi

spaled

Meni treba kontakt za Digi.Ako neka zna molio bih ga da mi posalje.

l1706

Znaci od total nista svi se selite na digi?
:D

schumi065

Preneseno sa oscam foruma:

Quotehi frie$$$.
i need to people who professional about sti processores. need to help
because we are very near to decode system.
but i don't know how to make keys on initialize.

pls. make jtag with jtango. and see RAM and processor epprom

senooo

potreban mi je kontak za digi, placam za informaciju.

antox

Quote from: senooo;97559potreban mi je kontak za digi, placam za informaciju.
evo ga vidi ovdi i sve koje zanima kako obratite se ovdi:
http://www.cardsharing-x.com/digi-tv/21739-digi-rsa-bk.html

fandjo

jos uvjek ttv crn ima li neko  ikakvih info  ???

mata1952

lokal

ima li novosti o totalu?ili nece biti jos 2 godine kao sto n d s garantira za to?