totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mirko69

jedan info samo polaris provajder 1010
pa ko to ima u linije moze da gleda :)

dox

meni ovo momci vise lici na nettvplus il iptv ili fibernet tv.
pogotovu sa zakasnjenjem slike kada promeni kanal ako ste primetili na pocetku.

ali....

mozda gresim :)

matrixshare

dox

pa tako nesto
bar meni tako deluje......
to najbolje zna onaj ko je postavio klip zar ne? :)

spaled

Koji je ovo image ?

matrixshare

dox

pa ovde se radi o image PS3 ili playstation 3 a neznam od kada se koristi ta image za gledanje total, max, polaris tv-a kada je u pitanju console za videogame koja moze koristiti samo tv u streamingu....

ali....
opet da ponovim mozda gresim..... :D

spaled

jel može to da se nabudži na dm500s ?

Tačno je svi ovi kanali postoje na Max i Polaris samo mi pink nije jasan pošto ga nema u ova dva paketa.Ja mislim daje neka kablovska u pitanju ili IPTV.

dox

ja samo gledam, citam, i divim se..... :)

mishonja

Quote from: dox;100261ja samo gledam, citam, i divim se..... :)
i jest naj bolje :) svasta ce se ovdje procitat ....

mrboobs

na ovom forumu ima stvarno puno ljudi koji ne znaju razlikovati streaming nettv od dreambox imagea.bolje da ostale probleme i ne spominjemo onda,ako se vecina pali na ovaj klip

dox

spaled

Mislio sam da je neki skin od nekog image za dreambox pošto ih ima milion...Ne mojte da likujete previše ja sam ovde video da su ljudi nepismeni pa nisam ništa rekao...

morpheus28

Momci nemoj te da se palite ovo je obican streaming kuj radi preko aplikacije IPTV na PC a moze se prenositi svuda po kuce PS PlayStation ili bilo kuj Drugi Multimedialan aparat ,,Daleko od CS-a  ,ALi vec vidim da nekih pustaju neke info o TTV ajde da vidimo nesto interesantno ,,Pozdrav @@@+
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

dox

evo momci jos jednog dokaza da je onaj klip koji ubacen samo jedno veliko foliranje a ja stvarno ne razumem zbog cega i ko ima koristi od toga.....

pogledajte ovde...

YouTube - ‪NETTV PLUS + PS3‬‏

ono je iz platforme nettvplus i preneseno na ps3  kao u ovom slucaju

sramota da se laze a niko nije ni budala a ni toliko naivan....