totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

uki

polaris je jeftin paket...zasto ga juriti kroz CS?
radi profita ili radi licnog gledanja ?

lendl

ma to je OK.
al da li ga ima u cs?

mata1952

pluto2013

Ima sta novo uvezi totala?

mevko757

Quote from: pluto2013;114696Ima sta novo uvezi totala?

Quote from: labud;100164Kod mene total pici pravo a  kako zao mi je nemogu  da vam recem.Uskoro ce svima raditi  ako ne  ove godine dogodine   sigurno ako sta ne promjene .Uzivajte sa tim sto imate ok.
:anime:

uki

dobro je da kod tebe pici pravo total tv

dox

ma da....pici i kod mene.....ali u total resiverima ;)

morpheus28

Pozdrav svima ttv je poceo da radi vec 2 meseca ali cena je od 320 eura skida se flash Eprom-a iz originalnog resivera i covek vam pravi FIX za Oscam kuj ce vam otvarati vasu karticu i to samo za tu vasu karticu eto to je to ,a informacija je proverena jer sam je ja skoro uradio Pozdrav svima @@@+

:welcome_to_c:
Dream800HD_500-S i Ubuntu Server Verry Good Share !!!

sivromiki

da ako mu je nekome dan krenuo lose evo vi prilike da ga
olepsate i da se nasmijete malo procitajte izjavu clana morpheus
i to lose raspolozenje ce vi proci :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

matejko

Ako  jo  to   tacno  posalji  mi  jednu C  liniju na  PM na  kratku probu , (  ja  ti  verujem )  
poozz

Slayer89

Da, i ja bi zeleo to da vidim, screenshotove da ide preko CCcam-a, i da bude sadasnji datum a ne od 1-2 godine...i ako stvarno radi...onda je ok...ma da cisto sumnjam...

xxmusafirxx

total tv radi, to je provjereno.. radi u CS-u.. za ove one koji tvrde da radi samo u org. resiverima.

hamid985

Pa  ako vec radi mozete li ikakav dokaz postavitin da se ljepo svi uvjerimo u to i kazemo svaka cast:welcome_cloud::thank_you::firework:

Slayer89

Jeste....dajte dokaz za to.... :)

pluto2013