Max tv T-ht

Started by hrttv, May 03, 2011, 01:44:59 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hrttv

pozz,
zanima me da  li postoji  mogučnost da se kartica od max tv-a pusti u CS.
Obzirom da je  mogu nabaviti , citao sam na nekim  forumimam da je zastita probijena, i da radi , e sad kako doci do BK i RSA :) kada nitko  ne daje nikakve informacije o  tome ..ima li  kakvih mogucnosti ili i to zaboraviti jednostavno jer izgleda da  od Total tv nece biti nista vise...
hvala

Deda Pantelija

misliš na ovo l89t

IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

marines

Najbolje vam je zaboraviti i ovaj paket jer iz dosta pouzdanih izvora sam ćuo da slijedi HW pairing i to samo što nije krenulo tako da je to neisplativo.

Deda Pantelija

slažem se sa tobom ,da je u narednom mjesecu planirano uparivanje ,znači ko gledo-gledo je.
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

Oscam

slabe su vam informacije , to je tek pocelo da radi i radice jos dugo sve dok budu imali interesa a za sada ga bogami imaju i mi im dodjemo kao dobra reklama

marines

Ne znam prika koje ti to informacije imaš i odakle?Ne znam ako ti znaš bolje od ljudi zaposlenih u T-comu onda svaka čast samo mislim da si ipak u krivu.

Oscam

eto bas ce ti ljudi iz T-com reci sta ce uraditi i sta ce biti, i mani se pisanja to mozete zaboraviti sve dok se gleda nema zaborava i mi mozemo o njemu da pisemo sta hocemo, cim si dosao na forum odmah prvi post da zaboravimo max tv , hm

Deda Pantelija

dok ide dobro je i odmaram sa maxtv mozak od totala ,a dokad i kako vidjećemo ,kamo sreće da dugo potraje
IMPORTANT PLEASE READ :

marines

Evo proćitajte si malo o tome još a to nisu izvori koje sam naveo ali vidim da je sve pod velom tajne o tome a u jednom postu možete i proćitati zašto, tamo gdje se spominju organi reda pa će vam biti jasno zašto niko o tome ne smije niti na PM.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

batasale

Quote from: marines;93418Najbolje vam je zaboraviti i ovaj paket jer iz dosta pouzdanih izvora sam ćuo da slijedi HW pairing i to samo što nije krenulo tako da je to neisplativo.

boga mi i ja čuo, nadam se da sam loše, čuo, daj bože

Oscam

Quote from: marines;93469Evo proćitajte si malo o tome još a to nisu izvori koje sam naveo ali vidim da je sve pod velom tajne o tome a u jednom postu možete i proćitati zašto, tamo gdje se spominju organi reda pa će vam biti jasno zašto niko o tome ne smije niti na PM.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

drugi forumi nas uopste ne zanimaju niti njihova politika uredjivanja , tako isto i organi reda jer ovdje sve sto se napise je u edukacione svrhe i nije protuzakonito , ovdje vlada demokratija i sloboda govora, prema tome druze ti nama prepusti da radimo ono kao sto smo i do sada a tema koja ti se ne svidja samo je zaobidji i opusti se malo

papromob

Ljudi zasto se zamarate da nesto ne radi, polako vremenom od trave postane mlijeko :)

P.S
Imam i maxtv i total tv naravno total radi nakon update sw-a, max tv iscitan i radi ko doksa. Samo bez panike bit ce sve to public za jedno mjesec dva

Pozzzz

Deda Pantelija

ljudi please nemojte slat PM vezano za MaxTv,jednostavno sam dobio liniju na par sati da se uvjerim da ide i ugašena je odavno ,a kako sam i od koga dobio šta vas briga. Nemam MaxTv ali znam da radi provjereno.Hvala.
IMPORTANT PLEASE READ :

hepektotal

i ja mogu potvrditi da max tv radi!!

antox