CS yumatu IQ+

Started by dacho15, January 10, 2010, 10:35:09 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

samir77

ipak mi nece da radi sa a camd,jel na resiveru treba ostati TM share ili da promijenim na neki drugi,probao sam sve al nece da radi,unio liniju po uputstvu ali opet nece

samir77

ustvari radi mi i sa a camd,ja cekao da pink otvori ali nece dok sa hadu otvara i pinkove,ima li gdje da podesim da mi otvara i pinkove sa a camd

soulmanBH

Quote from: samir77 ustvari radi mi i sa a camd,ja cekao da pink otvori ali nece dok sa hadu otvara i pinkove,ima li gdje da podesim da mi otvara i pinkove sa a camd

Da, pokuÅ¡aj staviti na Pink Movies kanal a zatim pokreni Acamd sa Trumanshare-om. Inače Pink Movies možeÅ¡ koristiti i kao početni kanal u Pink paketu jer ga ACamd najbrže otvara

armin_zenica

e ovako testirao sam mrezu malo mislim ping e sad me zanima valjali cemu moja mreza  

antox

nije loše ping dobar...

meni posve loÅ¡e prije par miseci sve bilo za 5 ...ajme ..pa Å¡ta mi plačamo..

armin_zenica

imam jos jedno pitanje mada sam mozda pgrijesio temu uzimam sharing od jednog momka iz tuzle i dao mi je dvije linje jednu da ja koristim drugu za reshare e sad me zanima kako se radi reshare i sta mi treba od alata koji resiver moram imati itd...

antox

Quote from: armin_zenica imam jos jedno pitanje mada sam mozda pgrijesio temu uzimam sharing od jednog momka iz tuzle i dao mi je dvije linje jednu da ja koristim drugu za reshare e sad me zanima kako se radi reshare i sta mi treba od alata koji resiver moram imati itd...
evo prijaatelju sve čeÅ¡ pronač ovdi kako Å¡ta itd...http://www.cardsharing-x.com/index.php/board,7.0.html (pozz)

Nuke

legendo ja sam se mucio sa Yumatu-om .... zato ti kazem bolje ga prodaj i malo namijeri jer vec sad imas Dreambox DM 500 S za 120 i manje a razlika u kvalitetu je velika.... moja preporuka....