konfiguracija total tv kartice

Started by baja92, May 05, 2010, 07:26:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

janicar

Quote from: dus Vec probano bila vise minuta u slotu i ne przi se.Moj je problem konfiguracija za CCcam 2.1.4 i NewCS 1.67. Ubacen gemini2 ,5.1. Probao i sa smargo citac, ali nikako ne ide.Treba mi detaljna konfiguracija. Pozdrav Svima

ako se ne przi u slotu onda je i ostavi u njemu , skines sa adonsa newcs 1 67 bin i skini newcs config , zatim odes u var/tuxbox/config/newcs xml i copy onaj moj xml sto sam ti dao u drugoj temi , upisi svoj box key resetuj cccam/newcs i onda ce biti OK

dus

Sve uradjeno kako si napisao;kopirao,ubacio box key, restartovo,rebotovao 2 puta ,mijenjao slotove, ali nista ne ide,sve po starom nece pa nece.

janicar

jesi skinuo newcs 1 67 bin jer nece ici ako samo imas cccam/newcs moras sknuti i newcs 1 67 bin

dus

Da skinuo sam i u bin-u,ne ide ,nego jedno mozda glupo pitanje:je li ovo ispravno napisan boxkey; 0B xx xx xx xx/boxkey>?

janicar

box key je od 8 parova , prvi je sa 0B xx xx xx , de mi jos reci jesi u cccam cfg upisao liniju
N: 127.0.0.1 15000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 naravno ide tvoj port koji si vec ranije trebao otvoriti

dus

Da napisao sam 2 viska,eh sto se tice porta tu sam nula . Mozes li mi malo pojasniti kako se to radi?

janicar

eto gore u primjeru ja sam ti napisao port 15000 znaci taj port moras imati u ruteru otvoren prema IP od resivera svog da bi to sve funkcionisalo

dus

denja

Quote from: janicar dm800 + Total karta + smargo + newcs = kombinacija koja se nikako ne slaze i koja ne radi kako treba ili nikako ne radi
dm800 + Total +smargo + cccam to je OK

ja nisam rekao da radi sa sa total + smargo + newcs

nego sa total + cccam.

ovde se ocigledno radi da covjek pokrene kartu u cs.

drugo

dali je smargo podesen za dreambox??

antox

newcs na smargo s dm 800/8000 neče iči samo CCcam ..nisu baÅ¡ bliski total/newcs/smargo
pa ne virujem da če iči Å¡ta pokuÅ¡ava da pokuÅ¡ava jednostavnije je solo CCcam/smargo..i fercera ..

dus

A koja je konfiguracija CCcam/smargo?

dus

Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

janicar

Quote from: dus Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

pazi da ne spalis kartu ako je nova Totalka, a za konfiguraciju je lako

antox

Quote from: janicar
Quote from: dus Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

pazi da ne spalis kartu ako je nova Totalka, a za konfiguraciju je lako
stavi je un dream slot 10-15 sekunda i vidi oče li se ugrijat i tako par puta dok ne budeÅ¡ siguran..svaki put koju sekundu viÅ¡e..
može u newCS-u ili u CCcamu..

dus

Vec probano bila vise minuta u slotu i ne przi se.Moj je problem konfiguracija za CCcam 2.1.4 i NewCS 1.67. Ubacen gemini2 ,5.1. Probao i sa smargo citac, ali nikako ne ide.Treba mi detaljna konfiguracija. Pozdrav Svima