konfiguracija total tv kartice

Started by baja92, May 05, 2010, 07:26:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baja92

mozeli mi neko pomoci oko konfiguracije total tv kartica sa smargom

Tirkic

SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/ttyUSB0
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 3750000
BOXKEY: /dev/ttyUSB0 xx xx xx xx
TRY ALL CHIDS : /dev/ttyUSB0

Ako ti je PC server. Ovo stavi u svoj cfg, samo izmjeni boxkey.

baja92

kako da sam sebe dodam na svoj server ko klijent sve sam iskonfiguriso pomoc svaka dobro dosla

boshkarin

kako misliÅ¡ sam sebe dodat na server??? misliÅ¡ spojit se sa jednog dremaboxa na server u kućnoj mreži ili??

developer

Quote from: boshkarin kako mislis sam sebe dodat na server??? mislis spojit se sa jednog dremaboxa na server u kućnoj mrezi ili??

da bi neko gledao sve kanale koje dijeli s nekim preko svog servera, da li je neophodno da ima jos jedan resiver ili sve moze preko tog jednog?

antox

sve preko jednog on ti je server i s njega koristiš za gledanje ...

zevs

Moze li mi neko reci da li je uspeo pokrenuti Ubuntu-phonix-total i cccam bez newcs-a????

Tirkic

Ja sam imao total+smargo na debian i radilo je ok. A vjerovatno moze i phoenix. I zasto bez newcs ???

dus

Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

janicar

Quote from: dus Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

pazi da ne spalis kartu ako je nova Totalka, a za konfiguraciju je lako

antox

Quote from: janicar
Quote from: dus Pozdrav Tirkic,znas li kako ide totalka u unutrasnjem slotu sa dm 8000? Enigma2, 5.1,ccam 2.1.4, Newcs 1.67

pazi da ne spalis kartu ako je nova Totalka, a za konfiguraciju je lako
stavi je un dream slot 10-15 sekunda i vidi oče li se ugrijat i tako par puta dok ne budeÅ¡ siguran..svaki put koju sekundu viÅ¡e..
može u newCS-u ili u CCcamu..

dus

Vec probano bila vise minuta u slotu i ne przi se.Moj je problem konfiguracija za CCcam 2.1.4 i NewCS 1.67. Ubacen gemini2 ,5.1. Probao i sa smargo citac, ali nikako ne ide.Treba mi detaljna konfiguracija. Pozdrav Svima

denja

pozdrav svima

kod mene radi na dream 800 + samrgo ali sa dream elite image

evo podstavki iz cfg:

SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 4800000
BOXKEY: /dev/ttyUSB0 xx xx xx xx

i u kernel modul menager ukljuci:
samrgo & other Usb card reades chipset ftdi

restartaj resiver i uzivaj

janicar

dm800 + Total karta + smargo + newcs = kombinacija koja se nikako ne slaze i koja ne radi kako treba ili nikako ne radi
dm800 + Total +smargo + cccam to je OK

dus

^^samrgo & other Usb card reades chipset ftdi^^,oveopcije nema na dm 8000 sa gemini2 ver.5.1. To je problem sto ne mozes da dodjes do toga sa bleu panel. Vidio sam to na vise foruma i kazu da je to direkto u novom image ''INTEGRISANO''. E sada da li se moze doci do toga nekim drugim putem ne znam.Negdje sam naisao na ovo:''Jesi li dao pravo 755 filovima koji se nalaze u /lib/modules/2.6...../kernel/drivers/usb/serial? ''Mozda je u tome problem.