Author Topic: Ostale zanimljivosti u nogometu  (Read 20768 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1830 on: September 30, 2019, 01:50:55 PM »
Fedor Chalov želja velikih klubova

You are not allowed to view links. Register or Login Mladi Rus se već dokazao na europskom travnjaku. Između ostalog, zabio je protiv engleskih i španskih velikana, ali sada ga mnogi žele vidjeti u njihovim redovima. Arsenal je samo jedna od ekipa koja želi da dovede u svoje redove Fedora Chalova, mladog nogometaša CSKA iz Moskve, prenosi Sky Sports. 21-godišnjak je već postigao gol protiv Arsenala u svojoj kratkoj, ali prilično bogatoj karijeri u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige Europe prošle sezone. Zabio je i protiv madridskog Reala, u pobjedi s 3:0 ove sezone. Monaco i Sevilla također žele ugovor s mladim napadačem, koji ima trogodišnji ugovor s ruskim klubom. Ove je sezone za svoj klub postigao 17 golova u svim natjecanjima, a u prošloj sezoni bio je igrač sezone.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1831 on: September 30, 2019, 03:21:05 PM »
Zvijezda u rezervnoj ekipi Barce

Još jedan mladi nogometaš putuje ka zvijezdama u rezervnoj ekipi Barcelone. 20-godišnji veznjak Alex Collado, koji je već jednom gostovao u dresu Barcelone među španjolskom elitom, u tom vikendu je učinio pravu magiju. Prvo je preigrao protivničkog nogometaša, gurnuo mu loptu između nogu, a zatim se malo srećno primaknuo lopti, udario je petom i pobijedio golmana Levantea B poslavši loptu između nogu i postavio konačni rezultat 2:0.

#Invalid YouTube Link#

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1832 on: September 30, 2019, 08:21:32 PM »
Cardiff mora platiti

You are not allowed to view links. Register or Login U siječnju ove godine Cardiff je s Nantesom dogovorio transfer Emilijana Sale za rekordnih 17 miliona eura. Tijekom leta iz Francuske za Veliku Britaniju srušio se avion s Emilianom Salom, poginuli su nogometaš i pilot. Prema BBC-u, FIFA je odlučila da Cardiff, koji igra u drugoj engleskoj ligi, treba platiti Nantesu ne 17 miliona eura, već 6 miliona eura. Istovremeno, Velšani imaju pravo osporiti ovu odluku na Sportskom arbitražnom sudu (CAS).

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1833 on: September 30, 2019, 08:42:22 PM »
Razgovor nije bio baš prijateljski

You are not allowed to view links. Register or Login Pojavili su se detalji odluke nizozemskog braniča Matthewa de Ligta da pređe u Juventus. Prema Mundo Deportivu, Matthews de Ligt odlučio je odbiti Barcelonu i pridružiti se Juventusu nakon razgovora s braničem Katalonaca Gerardom Piqueom tijekom ljetnog odmora na Bahamima. Igrači su odsjedali u hotelu, ali njihov razgovor nije bio baš prijateljski, a to je utjecalo na odluku Nizozemca da odabere Juventus, a ne „blaugranu“. Podsjetimo, transfer de Ligta koštao je Juventus 85,5 miliona eura.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1834 on: October 01, 2019, 03:46:00 PM »
Ostaje u Laziu

You are not allowed to view links. Register or Login Iskusni ekvadorski napadač, 31-godišnji Felipe Caicedo produžio je ugovor s rimskim klubom do ljeta 2022. godine. U dresu Lazija odigrao je 76 utakmica, te postigao 16 golova i upisao 9 asistencija, u dresu Ekvadora ima 68 nastupa i 22 gola. U dosadašnjoj karijeri pored Lazija igrao je za Espanyol, FC Basel, Manchester City, Sporting, Malagu, Levante, Lokomotivu iz Moskve i Al-Jaziru.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1835 on: October 01, 2019, 04:03:59 PM »
Guardiola pred odlaskom?

You are not allowed to view links. Register or Login Manchester City potpisao je ugovor s nekadašnjim nizozemskim reprezentativcem, a do nedavno trenerom Feyenoorda, 44-godišnjim Giovannijem Van Bronckhorstom. Nekadašnji igrač Barcelone potpisao je ugovor s Manchester Cityjem koji nema konkretnu funkciju, već Van Bronckhorstu omogućuje širok spektar obveza i mogućnosti u klubu s Etihada. Ipak, pojavila se informacija koja se tiče mogućeg odlaska Pepa Guardiole kojemu ugovor s klubom ističe za dvije godine, a upravo bi Nizozemac trebao biti njegova zamjena na klupi aktualnog prvaka Engleske.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1836 on: October 01, 2019, 05:09:27 PM »
Shalimov je glavni trener Akhmata

You are not allowed to view links. Register or Login Prema službenoj web stranici Akhmata, Igor Shalimov imenovan je glavnim trenerom ekipe Grozni. Shalimovu će pomagati treneri Magomed Adiev, Ravil Sabitov i Andrei Mitin. Ranije je Igor Šalimov bio povezan s poslom u moskovskom Spartaku, koji je prošle nedjelje ostao bez glavnog trenera nakon što je Oleg Kononov dao ostavku.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1837 on: October 01, 2019, 05:32:06 PM »
Pijani nogometaš Chelseaja u središtu je skandala

You are not allowed to view links. Register or Login 25-godišnji veznjak Chelseaja i reprezentativac Engleske, Ross Barkley našao se u središtu skandala nakon što je koristio taksi uslugu u pijanom stanju. Prema "Mirroru", tijekom putovanja je razbacao po sjedalu sadržaj paketa čipsom. Kad su od njega tražili da to ukloni, napravio je skandal i čak odbio platiti. Kasnije je na mjesto događaja stigla policija i nakon razgovora s igračem odvela ga je do bankomata, tako da je platio taksistu.

You are not allowed to view links. Register or Login

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1838 on: October 02, 2019, 11:48:13 AM »
Dinamo ipak nije izdržao

You are not allowed to view links. Register or Login Manchester City upisao je pobjedu i u drugom kolu grupne faze Lige prvaka. Nakon uvjerljive pobjede nad Šahtarom, Manchester City je na Etihadu pobijedio i Dinamo koji je pružao otpor skoro sat vremena. Onda ih je u slomio sjajni Sterling, a potom i Foden koji je ušao u nadoknadi, te tako postavio konačnih 2:0.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1839 on: October 02, 2019, 12:03:56 PM »
Zabio četiri gola

You are not allowed to view links. Register or Login Bayern je u 2. kolu Lige prvaka savladao u gostima Tottenham sa čak 7:2. Na toj utakmici je igrač Bayerna Serge Gnabry oduševio nastupom i obilježio prvu noć drugog kola Lige prvaka postigavši četiri gola, odigrao meč života protiv Tottenhama. Gnabry je ponikao u Stuttgartu, kao talent stigao u Arsenalovu akademiju, igrao nekoliko godina u Arsenalu ali bez pravih nastupa u prvom timu, onda išao na posudbu u WBA, pa prešao u Werder, a od 2017. je u Bayernu.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1840 on: October 02, 2019, 01:03:39 PM »
Ja sam kriv

You are not allowed to view links. Register or Login Real Madrid je jučer protiv Club Bruggea odigrao 2:2 na Santiago Bernabeu u drugom kolu Lige prvaka. Najlošiji start za Real Madrid u povijesti Lige prvaka, samo jedan bod iz dvije utakmice. Ovako katastrofalna igra u pojedinim trenucima se ne pamti. Posebno se to odnosi na igru u odbrani. Luka Modrić napravio je veliku grešku na sredini terena, drugi gol su gosti zabili zbog njegove greške, zbog netačnog dodavanja. Hrvatski veznjak je preuzeo krivicu na sebe nakon utakmice i rekao, ja sam kriv.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1841 on: October 02, 2019, 01:55:06 PM »
Težak poraz Boce Juniors

You are not allowed to view links. Register or Login Ekipa River Platea slavila je u prvom meču polufinala Copa Libertadores protiv najljućeg rivala Boce Juniors rezultatom 2:0 čime su stigli na korak plasmana u finale ovog takmičenja. Uzvratni meč polufinala Copa Libertadores igra se 23. oktobra. Ova dva kluba prošle sezone igrala su finale ovog takmičenja i pobjednik je odlučen na stadionu Santiago Bernabe u Madridu na kojem je River Plate bio bolji.

« Last Edit: October 10, 2019, 06:53:32 PM by pomaranca »

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1842 on: October 02, 2019, 02:54:38 PM »
Preživio je tragediju, još uživa u nogometu

You are not allowed to view links. Register or Login Alan Ruschel, jedan od rijetkih preživjelih u avionskoj nesreći Chapecoensea, veselio se svog prvog gola nakon nesreće, koja mu je oduzela gotovo sve.
« Last Edit: October 10, 2019, 06:53:49 PM by pomaranca »

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1843 on: October 03, 2019, 10:18:23 AM »
Barca savladala Inter s 2:1

You are not allowed to view links. Register or Login Barcelona je sinoć nakon preokreta na Nou Campu savladala Inter s 2:1. Inter je stigao do prednosti već u trećoj minuti. Alexis je uposlio Lautara Martineza koji se odlično snalazi pored Lengleta i pogađa za 0:1. Barcelona je imala incijativu nakon primljenog gola, no i Inter je imao nekoliko nevjerovatnih šansi iz kontri, na golu Ter Stegen spašavao je Barcu. U drugom poluvremenu Vidal je asistirao, a spektakularan gol iz voleja postiže Suarez za 1:1. U samom finišu na scenu je stupio Leo Messi, sjajno prošao nekoliko igrača Intera i uposlio Suareza koji pogađa za 2:1.

pomaranca

  • Guest
Re: Ostale zanimljivosti u nogometu
« Reply #1844 on: October 03, 2019, 04:07:08 PM »
Achraf Hakimi zabio dva gola

You are not allowed to view links. Register or Login U susretu 2. kola F skupine nogometne Lige prvaka Borussia Dortmund je na gostovanju pobijedila prašku Slaviju sa 2-0. 20-godišnji marokanski branič Achraf Hakimi, koji je u Dortmund stigao u srpnju prošle godine na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida, je zabio oba gola nakon brzih kontri njemačkog sastava.

« Last Edit: October 06, 2019, 09:55:40 AM by pomaranca »