totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

repetitor

mirko ne lupaj gluposti

Velike se igre tu igraju,CS je samo stepenica u toj igri.Nekako su ovi iz Totala uspjeli nacepiti pogresne ljude,ostaje nam da cekamo i nadamo se boljim danima.

mirko96

ma ti lupetas kada pricas sve iz tvog pameti

labud

Ebes Total necemo se svadjati zbog toga.Idemo veselo ako radi radi ako neradi neradi tu mi nemozemo nista nego cekati da proradi .Idemo veseloooooo
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

Mcloud72

nebi se cudio da slucajno proradi par mjeseci prije nego sto treba vecina ponovo produziti ugovore..

fandjo

ima li ista novo niko nista jos uvjek ne prica

mirko96

ivang80

tariky

Quote from: mirko96;122331ima MAX TV radi

Nebih se slozio s tobom da MAX TV radi, ako radi posalji nam screenshot kao sto je kolega @ivang80 naveo. Mogu i ja reci da Total TV kod mene radi, a ustvari ne radi. Ne mogu nista dokazati bez screenshot-a.
 :beer:

fandjo

Quote from: mirko96;122331ima MAX TV radi

odlicno ako radi mirko ajd daj test line da probam ako moze saljem email :welcome_cloud:

Deda Pantelija

maloprije sam imao na testu vjerovali ili ne čitavih 3 minuta ,jednu liniju MAXTV i mogu vam reći max radi 100% , e sada kada ćemo mi "obični smrtnici" doći do linija vidjećemo.
šteta što nisam imao vremena nijedan screen da uradim , dok sam prebacio desetak kanala već su mi je stavili na OFF.
IMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted !!

mirko96

bice nek prodze samo malo vreme da legnu stvari :)

tariky

Quote from: mirko96;122812bice nek prodze samo malo vreme da legnu stvari :)

Drago mi je ako radi, ali vidicemo hoce li ici 'Public'.

ivang80

Radi,radi pici samo tako.Dobio sam i ja test liniju,ali nisam bio u mogucnosti napravit screenshot.

tariky

Onda ce vjerovatno ubrzo biti Public.

:cool_sec:

matejko

Tu  mi  nesto  ,,smrdi"
Pa  kako  to  da  ni jedan  od  vas  koji ste  dobili  test  liniju  ne  uslikaste neki  od  kanala  Max-tv,
Moram da  budem sumnjicav , ali ajde  da  nisam  u  pravu.....