totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ivang80

Quote from: matejko;122928Tu  mi  nesto  ,,smrdi"
Pa  kako  to  da  ni jedan  od  vas  koji ste  dobili  test  liniju  ne  uslikaste neki  od  kanala  Max-tv,
Moram da  budem sumnjicav , ali ajde  da  nisam  u  pravu.....

E ovako kolega.
Tipu sam otvorio portove na dreamu on je ubacio i zakljuca dream.Tako da sam bio u mogucnosti sve kanale provrtit i pogledat nekih 20min,znam samo da ide priko gboxa i da nece prodavat emu.
Ja bih volio da se ova tema nastavi u Vip zoni ako se ko slaze pa da to svi nekako rijesimo jer ima ovdi i t-comovaca koji citaju.

tariky

Quote from: ivang80;122942E ovako kolega.
Tipu sam otvorio portove na dreamu on je ubacio i zakljuca dream.Tako da sam bio u mogucnosti sve kanale provrtit i pogledat nekih 20min,znam samo da ide priko gboxa i da nece prodavat emu.
Ja bih volio da se ova tema nastavi u Vip zoni ako se ko slaze pa da to svi nekako rijesimo jer ima ovdi i t-comovaca koji citaju.

Dobra ideja. Slazem se da se nastavi u Limitiranoj zoni. Nadam se da ce admin ili mod prebaciti temu u VIP zonu.

j@nic@r

nema potrebe da se prebacuje i limitira bilo sta, t-comovci neka citaju koliko hoce jer oni to ako hoce da prate sta se desava ne trebaju uopste ici na forume nego sve mogu vidjeti kod sebe sta im se desava sa kartama
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

matejko

Quote from: ivang80;122942E ovako kolega.

Upravo  tako  ,  kolega  ,  odavno sam  ja  to  pisao  i za  TTV
nema  potrebe  da se  nekom  dokazuje  na  forumu  kako  i da  li  uopste  radi .
Ja  znam  sigurno da  radi  i ;  Max-tv  , i Total tv , i Polaris  i Digital AL HD , ali  ne  za  nas  obicne  smrtnike  , vec  za  one  sa  dubokim  dzepovima.
Pozdrav  i svako  dobro

mata1952

Pa ako radi postavi Matejko neku sliku da parimo oči!!!!!!!:hot:

hepektotal

stvarno sto neki pojedini pisu na forumima to je za plakati, PA AKO ISTA RADI ONDA JEDAN OD VAS NEK STAVI JEDAN J*** DOKAZ, kad pisete da radi onda uvjerite ikoga, ako nemate dokaza onda se pridruzite temi kao i svi ostali.

mirko96

satoprema

Ovo je pravi dokaz da negdje nekome radi arena sport samo nigdje ne vidim da radi u maxu :D

Slayer89

Tacno, ne zna se da li je Max ili TTV ... a moze da bude i polaris media, jer u polarisu radi i kod mene..to nije nista novo...

lendl

sta se sve moze gledati na polarisu?

j@nic@r

Quote from: lendl;123494sta se sve moze gledati na polarisu?

evo sta Polaris Media :: Cene
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

lendl

i sve je otkljucano? ja imam 500s? jel took?

mesacile

Kad ne mozemo naparit oci sa MAX TV, moze li neko za obicne smrtnike postaviti malo videa da vidimo POLARIS kako ide u CS...

j@nic@r

za polaris vec odavno se zna kako ide , znaci gleda se preko mgcamd

Slayer89

Tacno, gleda se sa mgcamd kako kolega kaze...i DM 500 obican ti ne vredi, jer je sve HD, znaci treba ti neki HD reciver, i da nabavis liniju...