totaltv + oscam

Started by topyy, February 07, 2011, 08:17:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matejko

Uopste  nemamo  nameru  da  obmanjujemo ,  pisem  za  ono  u sta  sam  uveren  i sto  sam  razgovarao  sa  strucnjakom  koji  je  odradio  sve  ove  jake  pakete  , Polaris  , Digital AL HD , Max-tv  i Total  tv
E sada  druga  je  prica  zbog  cega  ne  sme  javno  to  da  iznese   , ( sami  predpostavite) a  mislim da  je  covek  u  pravu  ,  zato  ako  hocete  verujte   a  ako  ne  ,  ne morate vasa je  stvar.

mirko96

ma kakvi strucnjaci!!! to odradzuju koi rade tamo u totalu oni odlucuju dal ce da ide ili ne a ne neki strucnjaci ko sto kazes ti

DOK ne vidim sliku od dreambox menu i da pise da ide iz shering nista od toga ili sliku od cccam info da ide ecm

labud

mirko smiri zivce i ne  pisi nikome da laze .Dali ko gleda ili ne to je njegov problem.Prije nekoliko dana je uhvacen haker koji je hakovao negru 3 i to je koristio za sebe i nekoliko prijatelja .Svadio se je sa djevojkom i ona ga je prijavila tako da mu sada prijeti zatvor od nekoliko godina i 200 -300 hiljada dolara jer su pronasli nekoliko karti od negre 3 a dish racuna svaku kartu godisnje 4 hiljade dolara .Ustvari duga prica ali to je ukratko zato smiri zivce i uzzivaj sve je moguce i sporet drveni ali nemoze da se lozi vatra .Aj uzivajte i mir boziji svima SRETAN  BOZIC
-----------------------------------------------

UNAUTHORIZED DECODING OF ENCRYPTED SIGNALS FROM EITHER DOMESTIC OR FOREIGN PROVIDERS IS AGAINST THE LAW !!!
INFORMATION CONTAINED IN MY POSTS ["C/P FROM ANOTHER SITE"] ARE FOR LEARNING AND EDUCATIONAL PURPOSES ONLY !!!
PLEASE, DO NOT SEND ME PRIVATE MESSAGES WITH TECHNICAL QUESTIONS, USE FORUM FOR IT !!!

lendl

jel ko imao kontakt sa njim?

j@nic@r

pa ides na stranicu i kontaktiras ga , moje misljenje prodavanje magle
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

lendl

hvala sto si tvoje misljenje podelio sa nama...
medjutim, pitanje je bilo da li je iko od RANIJE imao ikakvih pozitivnih ili negativnih iskustava sa njim?

mirko96

matejko

Juce  je  isla  vest da  je  Total  tv dostupan  putem CS  , ali  evo  danas  vise  ne  ide
poslao  sam  mail doticnom  gospodinu  da  vidim  o  cemu  se  radi, ali  nista  od  toga ,  mislim  da  od    njih  ne  ocekujemo  previse jer  im  i  forum  vidim  ne  radi.
poozz

j@nic@r

radi im stranica samo sto su brzinom munje izbrisali ono sto su bili postavili, http://www.satmedia.ba

evo i njihovih korisnika sa pohvalama za extra dobre C linije
http://satmedia.top-forum.net/t15-poz-sat-mediji

eh za ubuduce njihov link ko postavi bice izbrisan jer nema reklame dzaba
Svi fajlovi,tekstovi i ostali materijali koji se mogu naći na ovoj stranici su izričito u edukativne svrhe. Imajte na umu da gledanje "pay tv" kanala bez plaćanja pretplate može biti protuzakonito.
All files, text or other materials found on this site are strictly for educational purposes. Keep in mind that watching "pay TV" channels without subscribing can be considered illegal.

matejko

Da  , a  jesi  li  video  od  kog  datuma  je  ta  pohvala  ,  od 11   januara 2010, dosta  bajata .
Mislim da  je  to  forum  koji  ima  40  clanova   i da  su  netacnim  i  neproverenim  sa  informacijama.
Niti  mogu  da  se  registrujem,  niti  im  radi  mail  ,  niti  Skype ,  niko  mi se  nije  javio  do  danas,  skroz  su  neozbiljni .
poozz

rozaje.cs

mene je prihvatio na skype ali je offline

Pink

matejko

Ma  i  mene  prihvatio  ali  covek  se  bacio  u  ilegali ,  poslao  sam  mail  i  moderatoru  sajta , ali  i  tu  slaba  vajda  ,  sumnjam da  uopste  ta  stranica  radi.

mirko96

hahahahaha

reko dog nevidim na dream sliku total tv nista od toga

a to tesko da bude